Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

7 ani de Imagistică Medicală la Arcadia

Centrul de Imagistică Medicală Arcadia, cea mai modernă unitate medicală de acest tip din Iași, împlinește astăzi, 10 martie, 7 ani de activitate.

Centrul de Imagistică Medicală Arcadia este, înainte de toate, un simbol al recunoașterii rolului vital deținut de radiologie și imagistică medicală în medicina modernă.
Aparatura de specialitate la parametri tehnici de vârf în medicina din România, produsele de înaltă performanță, rezultatele de mare precizie și fidelitate și echipa medicală formată din specialiști de primă mână sunt elementele care au consolidat statutul de unitate de elită.

În cei 7 ani de experiență, la Centrul de Imagistică Medicală Arcadia s-au realizat peste 120.000 de investigații avansate (examinări prin rezonanță magnetică, tomografii computerizate, mamografii, ecografii, radiografii, osteodensitometrii), dintre care unele în premieră regională, la introducerea în portofoliu.
Investigațiile și serviciile puse la dispoziție țin pasul cu tehnologiile medicale actuale și acoperă majoritatea sferelor medicale, oferind o examinare performantă și de mare precizie pentru majoritatea aplicațiilor clinice și regiunilor corporale.

Prestigiul și excelența Centrului sunt, în egală măsură, datorate managementului de elită; Centrul de Imagistică Medicală Arcadia este aflat sub coordonarea prof. dr. Dragoș Negru, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală.

Referindu-se la acest moment simbolic, acesta precizează: „Centrul de Imagistică Medicală Arcadia este deja o destinație cunoscută pacienților din Iași și regiunea Moldovei, fiind sinonimă performanței medicale. Încă de la început ne-am dorit să oferim acestora acces la tehnici medicale revoluționare, pentru un diagnostic corect, ce poate da șanse noi vieții, într-un mediu primitor și multifuncțional. În cei 7 ani, am mizat pe o echipă de profesioniști dedicată, perseverentă și dornică de perfecționare continuă, care tratează cu seriozitate și empatie fiecare caz în parte."

Rețeaua Arcadia este într-un amplu proces de dezvoltare, propunându-și să își extindă prezența pe piața locală, în viitorul apropiat, printr-un nou centru de imagistică medicală.

Centrul de Imagistică Medicală Arcadia face parte din rețeaua privată Arcadia, cel mai mare furnizor privat de servicii medicale multidisciplinare din regiunea Moldovei. Din rețeua de sănătate Arcadia mai fac parte: două policlinici (peste 40 de specialități medicale), un spital multidisciplinar, un spital de cardiologie intervențională, o maternitate, un punct public de prim-ajutor și un centru de imagistică, la Suceava.

Centrul de Imagistică Medicală Arcadia este amplasat în str. Sărărie nr. 38.

Centrul de imagistica Medicala Arcadia Sararie

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou