Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Acces rapid la investigații în Centrele de Imagistică Medicală Arcadia pentru pacienții asigurați

3 Tesla ArcadiaParte importantă a Rețelei Medicale Arcadia, cele 3 Centre de Imagistică Medicală completează un circuit integrat de servicii, gândite atent, în sprijinul pacienților. Pentru un diagnostic precis, echipa medicală compusă din peste 20 de medici cu competențe recunoscute corelează informații complexe și complete, obținute printr-o tehnologie revoluționară.

În medicină, fiecare detaliu este important. În Centrele de Imagistică Arcadia Cicoarei și Nicolina funcționează, pentru prima dată în regiunea Moldovei, două aparate de rezonanță magnetică (RMN) de 3Tesla, de ultimă generație. Această premieră reflecta viziunea și filosofia Arcadia care are în centrul ei pacientul și implicit diagnosticul și tratamentul optim. Tehnologia IRM 3Tesla completează dotarea de excepție a Centrelor de Imagistică Medicală Arcadia.

Servicii de Imagistică medicală decontate indiferent de județul de proveniență al pacientului
 

În Centrele de Imagistică Medicală Arcadia, pacienții diagnosticați cu boli oncologice, diabet zaharat, cu boli cardiovasculare, boli rare, boli neurologice și boli cerebrovasculare, care necesită monitorizare, au acces direct și rapid, în baza biletului de trimitere emis de către medicul specialist aflat în relație contractuală cu oricare dintre casele de asigurări de sănătate, indiferent de județul din care provin. Accesul este asigurat în aceleași condiții și pentru monitorizarea pacienților asigurați, diagnosticați cu COVID-19, după externarea din spital.

Prof. dr. Dragoș Negru, medic primar Radiologie și Imagistică medicală, coordonatorul Centrelor de Imagistică Medicală Arcadia: „Centrele de Imagistică Medicală Arcadia sunt apreciate de pacienții din întreaga regiune de nord-est pentru profesionalism și dotarea cu aparatură de ultimă generație. Suntem continuu preocupați să prioritizăm urgențele și să oferim un diagnostic corect și rapid tuturor pacienților care ni se adresează. În contextul pandemic actual monitorizarea sechelelor post covid, a bolilor oncologice, cardiovasculare, neurologice și cerebrovasculare este vitală pentru prognosticul pacientului și calitatea vieții.”

Facilitarea accesului pacienților la investigațiile imagistice recomandate de medicii specialiști reprezintă o abordare eficientă unei etape importante din procesul de tratament și monitorizare a efectelor acestuia asupra pacientului.

Pentru programări, pacienții au la dispoziție numărul 0232 920, Call Center Arcadia.

 

Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).

 

 

 

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou