Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Arcadia 2014 – Alege să fii sănătos!

Sănătatea e un dar prețios, de care trebuie să ai grijă; sănătatea este o alegere, o opțiune de viață, o consecință a felului în care decizi să trăiești; dacă ești sănătos, poți să te bucuri de viață și să îți împlinești visurile. Acestea sunt mesajele pe care Arcadia le transmite în 2014, așezând întregul an sub semnul prevenției și al responsabilității fiecăruia față de propria sănătate.

Noua campanie de comunicare are sloganul „Alege să fii sănătos!” și va ajunge la pacienții și prietenii Arcadia sub forma unor colaje de fotografii care ilustrează, mai bine decât o fac cuvintele, aproape patru ani de activitate neîntreruptă, la cele mai înalte standarde, în slujba sănătății și a vieții. Din pozele Arcadia zâmbesc medici și pacienți reali, uniți de convingerea că viața merită trăită frumos și în siguranță și că sănătatea este cu adevărat de neprețuit.

Dar programul „Alege să fii sănătos” înseamnă mai mult decât o campanie de informare; el include o suită de acțiuni, evenimente și promoții lunare prin care Arcadia atrage atenția populației cu privire la beneficiile și regulile unei atitudini profilactice și facilitează accesul pacienților la serviciile medicale de care au nevoie.
Prin urmare, în fiecare lună a anului 2014 Arcadia sărbătorește o specialitate medicală de mare interes pentru public și inițiază acțiuni sau campanii care să indice pacienților cum pot acționa preventiv și de ce beneficii medicale pot dispune. Luna ianuarie a pus accentul pe evaluările auditive și profilaxia surzeniei, luna februarie a însemnat o amplă campanie de screening oftalmologic gratuit pentru copii între 2 - 4 ani, martie a fost desemnată „luna imagisticii medicale” și a adus reduceri de 25% la ecografii, mamografii, osteodensitometrii și radiografii.

Sărbătorile medicale continuă la Arcadia cu consultații gratuite de chirurgie generală în luna aprilie, după care specialitățile medicale ce beneficiază de atenție specială până la finele anului 2014 vor fi, în ordine lunară, cele de cardiologie, pediatrie, obstetrică-ginecologie, ortopedie, recuperare medicală, gastroenterologie, diabetologie și dermatologie.
Tot sub semnul mesajului „Alege să fii sănătos!”, Arcadia organizează anul acesta mai multe acțiuni de interes public, printre care caravane medicale cu servicii gratuite, seria de cursuri A-Baby pentru viitoarele mămici, prelegeri de informare și educație medicală în companii și ediția a doua a circuitului ciclist BikeVibe.

Rămâneți aproape, alegeți să fiți sănătoși și urmăriți ce facem noi pentru asta!

Cu drag,

echipa Arcadia

 

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou