Articole medicale

20.06.2017

Arcadia BikeVibe 2017 – sănătate prin mișcare!

Peste 500 de persoane, copii și adulți, au pedalat la cea de-a V-a ediție BikeVibe. Cel mai mare tur ciclist de agrement din Iași, BikeVibe este un eveniment-simbol pentru Arcadia, marcând, în 2017, aniversarea a 7 ani de sănătate.

La ediția a V-a BikeVibe, unul dintre cele mai apreciate evenimente sportive din Iași, organizat de Arcadia – Spitale și Centre Medicale, au participat peste 500 de bicicliști. Cu vârste între 3 și 70 de ani, cu toții au promovat conceptul de sănătate prin mișcare, alăturându-se cu entuziasm valorilor promovate de Arcadia, pentru că BikeVibe e mai mult decât un tur ciclist – e un simbol, un loc de întâlnire și de socializare, un eveniment care nu trebuie ratat.

Dr. Sorin Nistor, director medical Arcadia a declarat: „Remarcăm cu bucurie, de la an la an, creșterea numărului de bicicliști care aleg să își petreacă ziua de duminică pedalând la Arcadia BikeVibe, unul dintre cele mai importante și mai longevive evenimente sportive din Iași. Pedalăm împreună de 5 ani pentru că susținem ciclismul atât ca formă de sport și metodă de agrement, cât și ca soluție de deplasare zilnică în oraș, cu beneficii atât pentru calitatea vieții, cât și a mediului.”

Cei care au dorit să participe la tur, dar nu au avut o bicicletă personală, au putut închiria în mod gratuit de la locul evenimentului  una din cele 30 de biciclete asigurate de către I'Velo și au putut astfel să pedaleze alături de ceilalți pe cele două trasee:

  • pentru sportivi: Palatul Culturii – Str. Anastasie Panu – Str. Elena Doamna – Bd. Tudor Vladimirescu – Bd. D. Mangeron – Str. Sf. Lazăr – Str. Anastasie Panu – Palatul Culturii.
  • pentru copii şi începători: Palatul Culturii – Str. Anastasie Panu – Str. Sf. Lazăr – Str. Palat – Palatul Culturii.

Siguranța desfășurării turului a fost asigurată de Poliția Rutieră și de Jandarmerie.

La sosire, bicicliștii au fost validați, au primit cadouri din partea sponsorilor și au participat la tombola BikeVibe, dotată cu 115 premii speciale, cu o valoare totală de 31.155 lei, oferite de  Arcadia, partenerul Banca Transilvania și de sponsori: Oxygen, Garanti Bank, CGM Software, Vision for You, Kosarom, Fiterman Pharma, Selgros, Little Texas.

Evenimentul a fost susținut de I’Velo și Tricorp și de următorii parteneri media: Ziarul de Iași, Antena 1 Iași, Prima TV Iași, Iași TV Life, Pro FM, Viva FM, Tele Moldova, inoras.ro, iasifun.ro, Branche.

Arcadia – Spitale și Centre Medicale este cea mai mare rețea medicală privată din regiunea Moldovei, oferind servicii integrate (spital, policlinică, imagistică) în peste 40 de specialități medicale. Din structura Arcadia fac parte: un Spital Multidisciplinar, un Spital de Cardiologie Intervențională, trei Policlinici (peste 40 de specialități medicale), o Maternitate, două Centre de Imagistică Medicală, un Centru de Medicina Muncii și un Punct Public de Prim Ajutor.