Articole medicale

11.09.2017

Arcadia deschide al doilea Centru de Gastroenterologie – Sărărie

Vizual centru de gastroCel de-al doilea Centru de Gastroenterologie Arcadia, situat în strada Sărărie nr. 38, este dedicat diagnosticului și tratării afecțiunilor aparatului digestiv și ale organelor anexe – ficatul și pancreasul.

Provocările modului de viață contemporan duc, uneori, la apariția afecțiunilor din sfera gastroenterologiei. Pentru că incidența acestora este din ce în ce mai mare și pentru că pune accentul pe importanța prevenției, Rețeaua Medicală Arcadia inaugurează un nou Centru de Gastroenterologie. Situat în Iași, strada Sărărie nr. 38, Centrul înglobează avantajele dotării cu aparatură performantă, de ultimă generație, cu profesionalismul unei echipe formată din 13 medici dedicați și oferirea unui portofoliu complex de servicii medicale de gastroenterologie. Endoscopia digestivă superioară și colonoscopia – atât cu analgosedare, cât și fără analgosedare – sunt două metode importante de prevenție și screening gastroenterologic, recomandate persoanelor cu probleme digestive, celor cu istoric familial de afecțiuni de acest tip, dar și în scop profilactic, după vârsta de 45 de ani. Pe lângă aceste servicii medicale, în cadrul Centrului pot fi efectuate: ecografii abdominale, diagnosticul infecţiei cu Helicobacter pylori, dilatarea stenozelor esofagiene benigne şi acalaziei cardiei etc.

Suntem aici zi de zi ca să știi că ești bine

Deschiderea celui de-al doilea Centru de Gastroenterologie face parte din proiectul de extindere a Rețelei Medicale Arcadia, care se dezvoltă ținând cont de necesitățile pacienților și urmându-și valorile și misiunea deja consacrate. Pentru confortul pacienților, spațiul este ușor accesibil, dotat cu locuri de parcare, cabinete moderne de consultații și investigații și spații pentru monitorizarea post-exploratorie.

Noul Centru de Gastroenterologie este deschis de luni până vineri între orele 8:00 - 20:00 și sâmbăta între orele 8:00 - 14:00. Cei interesați de prevenția, diagnosticul și tratamentul profesionist al problemelor gastroenterologice se pot programa pentru o consultație de specialitate, folosind numărul de Call Center Arcadia – 0232 920.

Centrul de Gastroenterologie Sărărie se adaugă celui care funcționează în cadrul Centrului Medical Arcadia din strada Cicoarei nr. 2.

Arcadia – Spitale și Centre Medicale este cea mai mare rețea privată de sănătate din regiunea Moldovei, oferind servicii integrate (Spital, Policlinică, Imagistică medicală) în peste 40 specialități medicale.