Articole medicale

31.01.2019

Arcadia intră în cursa celui mai dur ultramaraton din lume: 6633 Arctic Ultra Race

Arcadia – Spitale și Centre Medicale se alătură MagiCAMP și maratonistului Vlad Pop în susținerea accesului la educație pentru copii cu afecțiuni oncologice nevoiți să întrerupă studiul din cauza deplasărilor pentru a urma tratamentul în centrele specializate.

Ediția din 5 martie 2019 a cursei 6633 Arctic Ultra se va desfășura pe teritoriile de Nord-Vest din Canada, după un traseu dificil (4000 m diferență de nivel), care include atingerea Cercului Polar în primele 23 de mile. Concurenții au de înfruntat temperaturi chiar și de – 62°C și au de tras o sanie cu tot ce are nevoie un participant la o astfel de cursă.

Vlad Pop este maratonistul de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care și-a asumat parcurgerea a 193 de km în cadrul 6633 Arctic Ultra Race din dorința de a crea 100 de burse pentru educația copiilor cu afecțiuni oncologice din tabăra MagiCAMP.

Prin tot ceea ce face, Rețeaua Medicală Arcadia prețuiește sănătatea și educația ca valoare fundamentală după care să ne ghidăm devenirea. Sănătatea îți dă libertatea de a face ceea ce dorești și de a te bucura de viață iar actul educațional în viața micuților trebuie să rămână unul constant, pentru a nu îngreuna evoluția lor ca viitori adulți.

Îi dorim mult succes lui Vlad Pop în această cursă!

Powered by Froala Editor