Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Arcadia îți oferă pachete gratuite de evaluare endocrinologică pentru osteoporoză și glanda tiroidă

EndocrinologieArcadia îți pune la dispoziție un set de investigații gratuite pentru evaluarea și prevenția osteoporozei sau a unor afecțiuni ale glandei tiroide.

Odată cu înaintarea în vârstă, femeile prezintă unele riscuri de a dezvolta afecțiuni cu specific endocrinologic, precum osteoporoză sau diverse deficiențe ale funcționării glandei tiroide. Conform statisticilor la nivel mondial, persoanele de sex feminin de peste 50 de ani și predominant cele aflate la menopauză sunt predispuse unei modificări a rezistenței și structurii osoase care crește riscul de fracturi: osteoporoza.

O altă afecțiune endocrinologică din ce în ce mai frecventă în rândul persoanelor de gen feminin este funcționarea precară a glandei tiroide.  Atunci când organismul manifestă o stare de agitație permanentă însoțită de transpirație excesivă, frisoane, amețeală sau senzație de slăbiciune; există posibilitatea să transmită indicii despre o posibilă afecțiune a tiroidei.

Având în vedere incidența tot mai mare a cazurilor de afecțiuni endocrine, am creat cele 2 pachete gratuite  de evaluare endocrinologică dedicate femeilor care anticipează posibile afecțiuni endocrine:

Pachet osteoporoză destinat femeilor aflate la menopauză
 

 • Analize de laborator:  hemoleucogramă, TSH, Free T4, calciu ionic, fosfor, creatinină, fosfatază alcalină, calciu total, ATPO-Ac antitiroperoxidază, magneziu.
 • Consultație inițială Endocrinologie – dr. Alina Lupu, medic specialist Endocrinologie; dr. Ioana Luca, medic specialist Endocrinologie.
 • Ecografie tiroidiană.
 • Osteodensitometrie 2 segmente coloană lombară și șold.
 • Măsurare tensiune arterială.
 • Pulsoximetrie.
 • Consiliere nutrițională.

Pachet tiroidă dedicat femeilor de peste 40 de ani
 

 • Analize de laborator:  hemoleucogramă, TSH, Free T4, calciu ionic, fosfor, creatinină, fosfatază alcalină, calciu total, ATPO-Ac antitiroperoxidază, magneziu.
 • Consultație inițială endocrinologie: dr. Ioana Luca, medic specialist Endocrinologie; dr. Pamela Apetrii, medic specialist Endocrinologie; dr. Elena Spiru, medic specialist Endocrinologie.
 • Ecografie tiroidiană.
 • Măsurare tensiune arterială.
 • Pulsoximetrie.
 • Consiliere nutrițională.

Mențiuni:
 

* Pachetele medicale presupun internare de zi  și se realizează pe baza biletului de trimitere CAS;  în limita locurilor disponibile.

* Medicul Arcadia își rezervă dreptul de a nu încadra pacientul în niciun pachet dacă patologia acestuia nu o permite și de a recomanda alte investigații.

* Medicul de familie poate recomanda aceste pachete și pacientelor sub vârsta de 40 ani, dacă au fost diagnosticate anterior cu probleme de tiroidă.

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou