Articole medicale

12.06.2017

Arcadia lansează noul Centru Medical – Moara de Foc

O echipă de profesioniști în 9 specialități medicale, dotări tehnice moderne, spații generoase, toate sunt mult mai aproape de nevoile și așteptările pacienților în noul Centru Medical Arcadia situat în Iași, Șoseaua Moara de Foc nr. 43, ușor accesibil pentru locuitorii zonelor Alexandru cel Bun, Dacia, Gară, Canta și Păcurari.

Pentru sănătatea întregii familii, Centrul Medical Arcadia Moara de Foc este deschis de luni până vineri între orele 8:00 - 20:00 și sâmbăta între orele 8:00 - 14:00.

Serviciile medicale sunt asigurate de către o echipă competentă care, cu atenție, profesionalism și dedicare, oferă consultații în următoarele specialități: oftalmologie, gastroenterologie, endocrinologie, cardiologie, medicină internă, pediatrie, psihiatrie, ORL (adulți și copii) și medicina muncii. În plus, Centrul Medical Arcadia Moara de Foc este dotat cu un cabinet de recoltare analize medicale de laborator.

Dr. Sorin Nistor, Director Medical Arcadia, precizează: „Decizia deschiderii unui nou Centru Medical Arcadia a venit din dorința de a fi mai aproape de oameni, de a fi prezenți acolo unde pacienții au nevoie de noi. Calitatea serviciilor medicale, cunoscute și apreciate de toți pacienții noștri, aparatura medicală performantă și valorile Arcadia sunt elementele de bază ale Centrului Medical Moara de Foc.”

Arcadia – Spitale și Centre Medicale este cea mai mare rețea privată de sănătate din regiunea Moldovei, oferind servicii integrate (Spital, Policlinică, Imagistică medicală) în peste 40 specialități medicale.

Centrul Medical Moara de Foc se adaugă celorlalte policlinici Arcadia situate în Iași (str. Cicoarei nr. 2 și str. Sărărie nr. 38).