Articole medicale

07.01.2019

Consultații gratuite în specialitățile Neurologie, Endocrinologie și Oftalmologie la Arcadia

Arcadia este mereu aproape de așteptările și nevoile de sănătate ale pacienților, oferind acces la servicii medicale de calitate, decontate CAS. Pacienții Arcadia au la dispoziție o platformă dezvoltată, dedicată managementului integrat al afecțiunilor, în condiții de siguranță, cu dedicare și profesionalism.

În Centrele Medicale Arcadia, pacienții beneficiază de consultații gratuite și în specialitățile NeurologieEndocrinologie și Oftalmologie. Adresabilitatea extinsă a acestor trei specialități este definită de sfera largă de afecțiuni care pot fi diagnosticate, indiferent de vârstă sau de sex.

Tulburările sistemului nervos central sau periferic sau cele ale sistemului endocrin, precum și afecțiunile ochiului și a structurilor din jurul acestuia sunt diagnosticate și tratate cu atenție și responsabilitate la Arcadia.

Pentru a accesa consultațiile gratuite*, vă puteți programa la numărul de Call Center 0232 920, la medicii Arcadia:

Dr. Pamela Apetrii, medic specialist Endocrinologie

Dr. Mihaela Rusu, medic specialist Oftalmologie

Dr. Adrian Pietruszynski, medic specialist Neurologie

*Consultațiile se acordă pe baza biletului de trimitere emis de medicul de familie sau de către medicul specialist, în limita fondurilor disponibile.

Arcadia – Spitale și Centre Medicale este lider în sănătate în regiunea de Nord-Est. Arcadia oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).

Powered by Froala Editor