Articole medicale

18.12.2019

Cu mult drag pentru copiii aflați în dificultate, din partea lui Moș Crăciun Arcadia

Pentru copii sărbătoarea Crăciunului este cea mai așteptată perioadă a anului. În zâmbetul și bucuria lor ne găsim motivația să continuăm să-i sprijinim și să-i susținem. Și în acest an, Arcadia – Spitale și Centre Medicale s-a alăturat campaniei „Fii și tu Moș Crăciun”, derulată de Fundația Serviciilor Sociale Bethany pentru a oferi sprijin material copiilor proveniți din medii defavorizate.

În sacul cel mare al Moșului și-a făcut loc fiecare dorință împlinită a micuților. Echipa lui Moș Crăciun Arcadia a împărțit cu mult drag cadourile pregătite să aducă atâta bucurie copiilor. În fața inocenței, a naturaleții unor copii pentru care „normalul” poate însemna o viață trăită cu prezența unei afecțiuni grave, a unei dizabilități sau în lipsuri materiale, „a dărui” și „a primi” au creat spațiu pentru recunoștință.

În astfel de momente, recunoștința este o trăire profundă, plină de posibilități de creștere sufletească.

Valorile în care credem, noi, Oamenii Arcadia ne inspiră să susținem acțiuni de responsabilitate socială sau de acordare a sprijinului material pentru copiii aflați în situații dificile.

Mai bine se construiește de fiecare împreună prin gânduri și fapte care duc darul binelui mai departe și creează lumea de mâine, lumea copiilor noștri.