Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Cupa Arcadia la tenis de câmp: 7-8 mai 2011

În perioada 7 - 8 mai va avea loc la Iași Cupa Arcadia la tenis, turneu organizat în cadrul celui mai important circuit de tenis pentru amatori din România, BCR Tenis Partener.

 „BCR Tenis Partener este un proiect aflat la al treilea sezon, anul acesta calendarul competițiilor incluzând 200 de turnee, organizate în 101 cluburi sportive, din 53 de orașe. Weekendul 7-8 mai este unul special, fiind cel mai mare «simultan» de tenis derulat vreodată la noi în țară. Sub titlul „România joacă tenis!", peste 1.000 de jucători amatori de tenis vor participa la 23 de competiții programate să aibă loc în același timp, în 23 de cluburi sportive din 20 de orașe și 18 județe. Suntem încântați că Arcadia Hospital a devenit partenerul nostru la Iași, ca Title Sponsor al turneului din 7-8 mai. Cupa Arcadia va fi cu siguranță un eveniment deosebit și spectaculos, de la care nu trebuie să lipsească nici un iubitor de tenis din regiune", declară Roxana Mircea, PR Manager al MPG (Media Production Group), compania de marketing sportiv care coordonează circuitul BCR Tenis Partener. Decizia Arcadia Hospital de a sprijini sportul în general, și tenisul în special, nu este decât o completare firească a celorlalte acțiuni prin care pledează pentru un stil de viață sănătos și armonios.

„Tenisul este un sport nobil, frumos și de ținută. Este denumit «sportul alb», astfel că - simbolic vorbind - îmbracă aceeași haină ca și medicul. Pe de altă parte, un stil de viață care să confere sănătate, echilibru, armonie și un anumit tip de gândire pozitivă e greu de conceput dacă nu include și practicarea unui sport. Din toate aceste motive, e firesc pentru Arcadia Hospital să își lege numele de lumea tenisului și a celor care îl îndrăgesc sau îl practică. Am ales să susținem circuitul BCR Tenis Partener în semn de apreciere pentru ceea ce a făcut special acest proiect: a transformat tenisul într-un sport mai accesibil și a sprijinit apariția unei adevărate comunități a jucătorilor de tenis amatori. Cupa Arcadia este practic o propunere de nerefuzat, cu totul specială și inedită, pentru toți cei care se află în Iași în weekendul 7-8 mai. La Clubul de tenis Coreco din Păcurari, începând cu ora 9:00, vizitatorii și musafirii noștri vor putea vedea nu doar tenis de calitate, jucat cu pasiune și grație, ci și o întreagă desfășurare de forțe menită să îi încânte, să îi distreze și să îi răsfețe cu premii atractive. Va fi un eveniment pentru toată familia", arată Mihaela Calcan, director de Comunicare și Dezvoltare Arcadia Hospital.

Prin sponsorizarea turneului de tenis, Arcadia Hospital deschide practic seria de evenimente care marchează împlinirea unui an de activitate. Programul aniversării va continua cu acțiuni dedicate copiilor, cu acțiuni de informare și educație pentru sănătate și cu oferte speciale pentru pacienții spitalului.

Arcadia Hospital este cea mai mare structură spitalicească privată din jumătatea estică a țării și oferă servicii integrate, de policlinică și spital, în peste 35 de specialități medicale și chirurgicale. Prin contractul încheiat cu CAS, pacienții asigurați în sistemul de stat pot beneficia de consultații, internări și intervenții chirurgicale decontate prin CAS. În luna iunie a.c., Arcadia Hospital împlinește un an de activitate.

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou