Articole medicale

01.09.2020

Dr. Gheorghe Bălan, medic specialist gastroenterologie, în echipa Arcadia

Asistent universitar dr. Gheorghe Bălan, medic specialist gastroenterologie cu vastă experiență în endoscopia digestivă, se alătură echipei Arcadia în cel mai mare centru privat de gastroenterologie din nord-estul României.

Expertiza oferită de dr. Gheorghe Bălan pacienților este rezultatul direct al pregătirii de specialitate, concretizată într-o activitate medicală desfășurată în sprijinul pacienților: peste 2 000 de endoscopii digestive superioare diagnostice, peste 1 500 de colonoscopii diagnostice, peste 750 de rezecții endoscopice – polipectomii colo-rectale, gastrice sau duodenale, peste 1 000 de colangiopancreatografii endoscopice retrograde (ERCP), peste 500 de proceduri de hemostază endoscopică în urgență, peste 250 de proceduri endoscopice paleative – stentări esofagiene, duodenale sau colonice, montare de gastrostome endoscopice, permeabilizări tumorale, dilatări ale stricturilor esofagiene.

Cu experiență zilnică în laboratorul de endoscopie intervențională, dr. Gheorghe Bălan este președinte ales al Grupului Român al Tinerilor Gastroenterologi și membru al Societății Române de Gastroenterologie și Hepatologie, al Societății Americane de Endoscopie Digestivă și al Societății Europene de Endoscopie Digestivă.

În Centrul de Gastroenterologie Arcadia, Dr. Gheorghe Bălan va realiza numeroase proceduri gastroenterologice: endoscopia digestivă superioară high definition asistată prin cromoendoscopie virtuală și magnificație optică, colonoscopia high definition asistată prin cromoendoscopie virtuală și magnificație optică și polipectomia endoscopică în cadrul aceleiași proceduri, colangiopancreatografia endoscopică retrogradă asistată laparoscopic – tratamentul într-o singură ședință a litiazei căilor biliare, rezecția endoscopică a polipilor dificili, a leziunilor cu extindere laterală și rezecția endoscopică mucosală, managementul endoscopic al stenozelor esofagiene și/sau pilorice și altele.

Activitatea medicală – consultații, investigații și intervenții – este dublată de activitatea științifică, de cercetare, și cea didactică pe care asistent univ. dr. Gheorghe Bălan o desfășoară în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, în cadrul modulelor dedicate studenților și medicilor rezidenți.

Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).

Dr. Gheorghe Bălan, medic specialist gastroenterologie, acordă consultații și realizează investigații și intervenții gastroenterologice în Arcadia. Pentru programări, pacienții au la dispoziție numărul 0232 920, Call Center Arcadia. 

 

Powered by Froala Editor