Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Fiecare kilometru alergat la Semimaraton înseamnă o nouă zi de școală pentru un copil

Duminică, 21 aprilie, s-a desfășurat Semimaraton Iași, un eveniment sportiv deja cu tradiție în orașul nostru, ce are ca scop atât promovarea mișcării în aer liber ca fundament pentru un stil de viață sănătos, cât și implicarea comunității locale într-o acțiune de stângere de fonduri prin care vor fi sprijiniți copiii din mediul rural.

Rețeaua Medicală Arcadia se numără printre partenerii acestui eveniment, susținând astfel de acțiuni cu rol în conștientizarea practicării unui stil de viață sănătos. Valorile în care credem, noi, Oamenii Arcadia și pe care se fondează întreaga noastră activitate, ne înspiră să ne asumăm și misiuni de responsabilitate socială. Investim în proiecte educaționale prin care să contribuim la formarea unor generații de viitori adulți educați, independenți care să schimbe în bine viitorul comunității din care fac parte.

Fiecare kilomentru alergat la semimaraton a ajutat la stângerea fondurilor necesare pentru sprijinirea educației copiilor din mediul rural aflați în dificultăți materiale, copii pentru care supraviețuirea zilnică este o adevărată competiție.

Evenimentul a oferit ieşenilor oportunitatea de a se întrece în fapte bune, bucurându-se de plăcerea de a participa la o acțiune sportivă a cărei rezultate vor schimba în bine viața unor copii fără posibilități materiale.


 

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou