Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

La Arcadia, consultații gratuite pentru tratamente dermatocosmetice prin radiofrecvență tripolară

Sâmbătă, 22 noiembrie, Arcadia organizează o acțiune de consultații gratuite pentru evaluarea problemelor dermatocosmetice ale pacienților, în vederea tratamentului prin radiofrecvență tripolară avansată cu aparatul Maximus de la Pollogen. La acțiune participă dr. Claudia Artenie și dr. Mirela Cherciu, din echipa de dermatologie a rețelei medicale Arcadia.
Evaluările gratuite se vor efectua între orele 9:00 - 14:00, la Centrul Medical Arcadia Sărărie, iar programările se fac la Call Center: 0232 920, în limita locurilor disponibile.

Bazat pe tehnologia radiofrecvenței tripolare avansate și dispunând de componenta unică de tip fracționat, echipamentul Maximus de la Pollogen tratează eficient și rapid probleme precum: cicatrici hipertrofice sau acneice, vergeturi, celulită, adipozități localizate, laxitate cutanată, bărbie dublă, pigmentații faciale, riduri, etc..
Sigur, nedureros, neinvaziv, adecvat pentru toate tipurile de piele, cu eficacitate dovedită, tratamentul efectuat cu Maximus este astfel o soluție medicală completă și avansată, pentru tratarea inestetismelor feței sau corpului determinate de vârstă sau de pierderea fermității cutanate.

Componenta TriFractional a aparatului, disponibilă în prezent doar în structura Arcadia, poate fi folosită numai de către medicul dermatolog. Prin intermediul microelectrozilor așezați pe piele, energia emisă de aparat ajunge la nivel dermic, unde acționează într-o manieră fracționată, intermitentă. Tratamentul lasă zone intacte de piele între cele tratate, pentru ca acestea să servească drept rezervor de refacere și regenerare, iar vindecarea să fie mai rapidă. Astfel, sistemul realizează un efect spectaculos de resurfacing, tratând defectele de structură cutanată (cicatrici postacneice, cicatrici hipertrofice, vergeturi, riduri, pori măriți, tulburări de pigmentație, laxitate cutanată și alte imperfecțiuni faciale sau corporale).

Acțiunea de evaluări dermatocosmetice gratuite pentru tratamentul cu radiofrecvență tripolară avansată face parte din programul „Consultația deschisă" și este o inițiativă de responsabilitate socială a rețelei Arcadia.

Consultatii gratuite pentru evaluarea problemelor dermatocosmetica

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou