Articole medicale

02.12.2014

Luna dermatologiei, la Arcadia!

Poți să crezi în frumusețea ta.

Să te bucuri de armonie, echilibru, farmec.

Să strălucești.

În cadrul amplului program de prevenție și facilități pentru pacienți derulat de rețeaua medicală Arcadia în anul 2014, luna decembrie e desemnată Luna Dermatologiei și este cea mai bună ocazie pentru a achiziționa, în condiții speciale, un pachet de proceduri dermatocosmetice avansate. Pachetele de servicii disponibile în cadrul promoției se adresează unora dintre cele mai importante obiective estetice urmărite de pacienți: tratamentul cicatricilor de acnee sau al căderii părului, epilarea definitivă, combaterea semnelor de îmbătrânire a tenului și remodelarea corporală.

Pachetul AcneStop cuprinde 4 proceduri destinate estompării cicatricilor de acnee la nivel facial, prin tehnologia Dermapen pentru Tratament Avansat cu Microace Vertical Oscilante. Dispozitivul utilizează ace multiple care străpung pielea și au o funcție de vibrație automată, creând la nivelul pielii microcanale de acces. Substanțele active aplicate pe piele ajung astfel mai rapid și mai ușor la straturile profunde ale dermului, tratamentul fiind cu până la 80% mai eficient decât la aplicarea obișnuită a cremelor pe față. Sinteza de colagen este stimulată, iar aspectul și calitatea suprafeței cutanate sunt în mod evident îmbunătățite.

Tratamentul contra căderii părului și de fortifiere a foliculului pilos utilizează un cocktail de substanțe nutritive pe bază de aminoacizi, care este administrat la nivelul scalpului fie prin injectare directă, fie cu ajutorul dermapenului. Procedura se efectuează cu anestezie locală. Pachetele de tratament ProHair cuprind 5 proceduri efectuate la interval de 10 zile și completează tratamentul de la domiciliu, recomandat de medic în cadrul consultației inițiale.

Pachetele IPL Epil cuprind 5 proceduri cu lumină intens pulsată efectuate la interval de 4-6 săptămâni (în funcție de zonă și de recomandarea medicului), destinate epilării de lungă durată a zonelor cu pilozitate nedorită (mustață, barbă, față, axile, inghinal bikini, inghinal total). Cele 5 ședințe asigură obținerea unor rezultate consistente, însă numărul optim de ședințe poate fi mai mare, în funcție de dorința pacientului și de răspunsul la tratament. Sistemul Pulsar IPL este a cincea generație de aparate destinate epilării, cu rezultate foarte bune, vizibile de la prima ședință.

 În cazul pachetelor Laser Epil, sistemul de epilare laser Nd:YAG de la Candela se remarcă față de alte dispozitive laser prin rezultatele deosebite și prin versatilitatea lui, fiind eficient atât pe fototipurile cutanate deschise la culoare, cât și pe cele mai închise. De asemenea, numărul  de ședințe necesar este mai redus față de sistemele IPL, iar riscul de efecte adverse este considerabil diminuat. Pachetul Laser Epil cuprinde 5 proceduri efectuate la 4-6 săptămâni (în funcție de zonă și de recomandarea medicului). Deși cele 5 ședințe de epilare laser asigură obținerea unor rezultate consistente, numărul final de ședințe poate varia în funcție de mărimea zonei tratate, de parametrii personali și de disfuncțiile hormonale ale pacientului, de răspunsul la tratament, etc.

Tratamentele efectuate cu echipamentul MAXIMUS de la POLLOGEN sunt destinate rejuvenării, reconturării faciale, remodelării corporale sau tratamentului imperfecțiunilor cutanate (vergeturi, cicatrici acnee), prin utilizarea radiofrecvenței tripolare combinate cu stimulare electrică difuză DMA sau cu radiofrecvență fracționată, în cazul proceselor cicatriciale. Pachetele Maximus aflate în promoție cuprind 4, 6 sau 10 ședințe, spațiate la intervale de 1-4 săptămâni, în funcție de recomandarea medicului și de patologia tratată.

Luna-promotiilor-dermatologice