Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Moș Crăciun a ajuns și anul acesta la Ciulinești, condus de spiridușii Arcadia

Ca în fiecare an, echipa Arcadia l-a dus pe Moș Crăciun la Ciulinești, încărcat cu daruri pentru copiii din comunitatea adoptată în mod simbolic în vara anului 2011. Moșul a fost așteptat cu emoție și nerăbdare, cei mici înghesuindu-se la ferestre ca să vadă momentul exact în care sania fermecată oprește în sat. Ei bine, Moșul a coborât din mașina Arcadia și nu din sanie, însă copiii nu au fost uimiți sau dezamăgiți, pentru că sacii erau mulți și plini de cadouri.

A mai trecut un an, copiii au mai crescut și ei, însă lipsurile și greutățile par să rămână mereu la fel. Comunitatea din Ciulinești-Probota, în care acum există 77 de copii între 0 și 16 ani, întâmpină Crăciunul și Noul An cu puține motive de satisfacție și încă și mai puține resurse pentru a sărbători cum se cuvine. Așa că ce bucurie mai specială pot avea cei mici, decât dovada clară că Moș Crăciun nu i-a uitat și că le așază și lor sub brad cadouri potrivite, ca tuturor celorlalți copii?

Jucării, dulciuri, fructe, hăinuțe – echipa Arcadia l-a ajutat pe Moș să adune în pachete tot ceea ce aduce zâmbet pe chipul unui copil. Și chiar dacă aceste surprize nu au puterea să schimbe din temelii viața familiilor sărmane, reușesc poate să le lumineze zilele de sărbătoare și să le aducă în suflet spiritul întrajutorării și un strop de speranță. Ascultând poeziile și colindele pregătite de copiii din Ciulinești, simțind nerăbdarea și emoția lor, bucuria celor care au dăruit nu a fost cu nimic mai prejos decât a celor care au primit...

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou