Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Oamenii Arcadia au împlinit dorințele de Crăciun pentru copiii din mediul rural

Pentru copiii, elevi în clasele a-II-a și a-III-a ai Școlii Gimnaziale din satul Rădeni, județul Iași, Moș Crăciun Arcadia a îndeplinit cele mai mari dorințe așezate cu multă speranță în scrisorile trimise Moșului.

Copiii au primit Duminică, 16 decembrie, cu o bucurie imposibil de redat în cuvinte, cadourile pregătite de Moș Crăciun special pentru ei. În sacul mare al Moșului și-a făcut loc fiecare dorință împlinită a micuților. Chiar dacă provin din medii familiale cu situație financiară precară, sunt copii isteți cu personalitate cărora dorim să le redăm încrederea în propriile forțe, să-i ajutăm să-și împlinească potențialul și visurile frumoase.

Valorile în care credem, noi, Oamenii Arcadia și care stau la baza întregii noastre activități ne inspiră să ne asumăm și misiuni de responsabilitate socială, fie că sunt parteneriate strategice, fie că sunt acțiuni caritabile tematice. În zâmbetul și fericirea lor ne găsim motivația să continuăm să investim în proiecte educaționale prin care să contribuim la formarea unor generații de viitori adulți educați, independenți care să schimbe în bine viitorul comunității din care fac parte.

Echipa Lui Moș Crăciun Arcadia a oferit copiilor din Rădeni un moment de magie prin care să le reamintească să nu renunțe la visurile lor, căci fiecare dorință poate deveni realitate.

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou