Articole medicale

09.12.2019

Oprește timpul pentru cea mai dragă atingere. 20% cadou pentru tratamente de estetică facială, în luna decembrie la Arcadia

Pentru fiecare femeie frumusețea este o promisiune a fericirii. Cât de important este să ne vedem frumoase în ochii persoanelor dragi?

Centrul de Dermatologie și Estetică Medicală Arcadia oferă tratamente personalizate care dau frumuseții putere asupra timpului. Până la finalul acestui an oferim 20% cadou pentru servicii de rejuvenare a tenului, prin îmbunătățirea texturii, fermității și a hidratării acestuia.

Fie că alegeți să preveniți sau să atenuați semnele timpului vizibile la nivelul chipului, Centrul de Dermatologie și Estetică Medicală Arcadia vă oferă o gamă de pachete concepute de medici dermatologi, ce includ proceduri de stimulare a producţiei de colagen şi de elastină, două proteine esenţiale pentru o piele fermă și luminoasă.

Pachetul Natural Beauty 

  • Tratamentul PRP – Terapia Dracula (terapia „vampir”) este o metodă naturală de rejuvenare, ce presupune administrarea prin micro-injectii, cu anestezie locală, la nivelul dermului, a plasmei proprii, bogată în trombocite. Aceasta este obținută din sângele propriu, stimulând  astfel, prin conținutul granulelor trombocitare, a factorilor de creștere eliberați, capacitatea de regenerare a pielii. Tratamentul estompează ridurile fine, redă luminozitatea tenului, hidratarea, aspectul proaspăt, odihnit, look-ul perfect pentru serile festive cu care ne așteaptă luna decembrie.
  • 1 ședința de epilare gratuită, pentru zona axilelor sau linie bikini cu platforma laser GentleMax Pro – Candela, cel mai performat sistem de fotoepilare.

Pachetul Fresh Look 
 

Aspectul sănătos, luminos și proaspăt al tenului, este obținut prin această inovație, care asociază în premieră efectul stimulator al microacelor Dermapen asupra sintezei de colagen, cu primul booster topic, destinat reparării, protejării și hidratării intense a tenului.

  • Tratamentul Dermapen - skin booster topic este o procedură nechirurgicală minim-invazivă și implică utilizarea unui dispozitiv prevăzut cu microace, care penetrează pielea, după aplicarea unei creme anestezice și permite pătrunderea substanțelor nutritive, stimulând producerea rapidă de colagen și elastină.Tratamentul se adresează zonelor foto-expuse (față, gât și decolteu) și este ideal pentru combaterea deshidratării, oboselii, efectelor poluării, exprimate în riduri fine, ten tern, lipsit de vitalitate, piele subțire, inestetisme, pori dilatați, semne/cicatrici faciale .
  • 1 ședința gratuită de epilare axile sau linie bikini, cu platforma laser GentleMax Pro – Candela.

Pachetul Be Gorgeous
 

  • Destinat pregătirii pentru nopțile festive și strălucitoare din luna decembrie, tratamentul Be Gorgeous asociază doi parteneri redutabili, în lupta cu trecerea timpului sau corecția unor inestetisme cutanate, toxina botulinică și acidul hialuronic. Asocierea este soluția ideală pentru diminuarea ridurilor de expresie și pentru tratarea ridurilor adânci, pierderii de volum, a semnelor inestetice sau pentru remodelarea buzelor.
  • 1 ședință gratuită de epilare axile sau linie bikini, cu platforma laser GentleMax Pro – Candela.

Expunerea la soare, vânt, frig excesiv, poluarea chimică şi biologică, modificările hormonale, scăderea producţiei de colagen, subţierea pielii datorată acţiunii radicalilor liberi, modificările de la nivelul oaselor faciale, dieta, fumatul se numără printre factorii care grăbesc procesul de îmbătrânire a pielii. Tenul are nevoie permanent de îngrijirea corectă care să-i hrănească vitalitatea și frumusețea.

Pentru ca frumusețea să fie expresia sănătății tale și pentru ca ceea ce este prețios pentru tine să nu se schimbe niciodată, fă-ți timp pentru tine!

Denumire serviciu

Preț listă

Preț promoție

Cadou

Fresh Look

1130

900

20%

Be Gorgeous 1

2620

2090

20%

Be Gorgeous 2

4050

3240

20%

Natural beauty

(3 ședințe PRP)

3210

2550

21%

*Pentru informații și programarea tratamentelor promoționale vă rugăm să contactați serviciul Call Center Arcadia, la numărul 0232 920. Promoția este valabilă până la data de 31 decembrie 2019. Serviciile oferite cu discount și gratuit pot fi accesate până la 31 martie 2020.
 

 

 

Powered by Froala Editor