Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Personal medical în siguranță, pacienți în siguranță

Siguranta pentru cadrele medicalePe 17 septembrie, Organizația Mondială a Sănătății marchează Ziua mondială a siguranței pacientului.

În fiecare zi, dar cu atât mai mult în contextul socio-medical determinat de pandemia SARS-CoV-2, Arcadia – Spitale și Centre Medicale implementează în mod constant măsurile speciale pentru siguranța tuturor: pacienți și echipă medicală. Încă de la începutul pandemiei, am asigurat continuitate și siguranță, atât în activitatea de policlinică, cât și în cea de spital.

 

În Spitalele și Centrele Medicale Arcadia se aplică constant măsuri de dezinfecție a tuturor suprafețelor și spațiilor, de la holuri și cabinete la săli de proceduri și de intervenții. Personalul medical este echipat corespunzător, filtrele epidemiologice sunt organizate cu respectarea legislației în vigoare, procedurile interne se derulează în mod constant și coerent, iar întreaga interacțiune medic-pacient se realizează în condiții de maximă siguranță.

Accesul în blocul operator este restricționat și strict controlat, implementându-se inclusiv un circuit securizat al pacienților, materialelor din exterior, materialelor cu circuit intern destinate sterilizării şi dezinfecţiei etc.

Pacienții au în continuare acces,  în siguranță, la servicii de policlinică și spital. În plus, consultațiile oferite la distanță, prin telemedicină, rămân o opțiune importantă.

Continuăm, împreună, să fim responsabili pentru sănătatea noastră și a tuturor.

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou