Articole medicale

04.10.2018

Peste 3.800 de copii au participat la o experiență inedită de cunoaștere a corpului uman – „The Human Body Adventure”

Arcadia – Spitale și Centre Medicale a organizat, în parteneriat cu Iulius Mall, expoziția educativă pentru copii „The Human Body Adventure”. Peste 3.800 de copii s-au bucurat de o aventură extraordinară, de cunoaștere prin joacă a modului în care funcționează corpul uman.

Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale susține importanța educației medicale atât prin evenimentele pe care le organizează, cât și prin serviciile pe care le oferă, cu profesionalism, dedicare și empatie. Timp de 11 zile, peste 3.800 de copii curioși au participat la cel mai mare eveniment interactiv, dedicat învățării prin joacă și experiment – „The Human Body Adventure”.

Pe parcursul incursiunii în tainele organismului, copiii au experimentat realitatea augmentată direct pe corpul lor, printr-o aplicație specială, au aflat cum funcționează creierul și inima, precum și informații importante despre cele 5 simțuri, schelet și oase, sistemul muscular, sistemul respirator, stomac și sistemul digestiv. Îmbrăcați în halate de medici, cei mici au realizat, împreună cu ghizii lor, experimente de natură a crea pasiuni și viitoare cariere.

Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale). Într-un cadru amenajat în acord cu nevoile și așteptările copiilor, la Centrul de Pediatrie Arcadia echipa medicală abordează individual patologia fiecărui caz, cu răbdare, atenţie şi grijă, astfel încât examinarea și gesturile medicale să nu reprezinte un motiv de stres sau de frică pentru copii.