Articole medicale

08.12.2011

Povestea Florinei

Povestea FlorineiUn zâmbet poate ascunde multă bucurie, dar şi multă suferinţă.

Dacă o întâlneşti, îţi umpli sufletul de bunăstare şi bucurie. Chipul şi personalitatea Florinei, o fetiţă de doar 11 ani din Ciulineşti, emană atât de multă veselie şi puritate, încât oricine şi-ar dori prin preajmă un asemenea Om. Zâmbetul de pe buzele ei se datorează tăriei unui caracter puternic, care ştie că doar aşa va trece cu bine peste toate greutăţile şi îşi va putea îndeplini un mare vis, acela de a deveni o dansatoare desăvârşită.

Până acum, viaţa nu a făcut decât să se pună în calea dorinţei Florinei, din cauza problemelor materiale. Tatăl este singurul care susţine financiar familia, din care mai fac parte încă doi fraţi mai mari. Părinţii Florinei ar fi în stare să facă orice pentru bunăstarea celor trei copii, dar nu reuşesc tot timpul. Nu îi pot îndeplini dorinţa fetiţei lor de a lua lecţii de dans pentru că drumul de Ciulineşti la Iaşi e un obstacol de netrecut pentru ei. Şi de cele mai multe ori nu izbutesc să le ofere, Florinei şi celor doi fraţi ai ei, bucurii chiar mai mici.

De Crăciun, am putea să o bucurăm pe Florina cu mai multe cadouri decât ar putea să primească de la familia ei.

Pentru Florina, dar şi pentru ceilalţi peste 60 de copii din satul de la marginea Iaşului, Arcadia a lansat campania Crăciun cu bucurie la Ciulineşti-Probota pe pagina de Facebook oficială. În schimbul fiecărui Like, Arcadia donează 1 leu pentru aceşti copii şi cu toţi banii strânşi umple sacul lui Moş Crăciun cu care merge în preajma Ajunului la Ciulineşti.