Articole medicale

15.02.2013

Primul program de facilități pentru elevi și studenți, la Arcadia

 

Rețeaua Arcadia a lansat la începutul lunii februarie primul său program în beneficiul elevilor și studenților. BeautyCOOL este o campanie de facilități financiare prin care elevii și studenții, indiferent de vârstă și de forma de învățământ, au acces la prețuri reduse pentru cele mai importante servicii dermatologice. Reducerile variază între 5% și 25% față de prețurile de listă și sunt valabile pentru 12 tipuri de proceduri dermatocosmetice, printre care se află tratamente pentru cicatrici postacneice, ședințe de microdermabraziune și radiofrecvență tripolară, peelinguri, excizii de nevi periculoși sau tratamente faciale pentru acnee.

Dr. Mirela Cherciu, medic dermatolog și coordonator al centrului de specialitate din rețeaua Arcadia, arată: „În elaborarea acestei oferte ne-am gândit, în primul rând, la faptul că numeroși copii și tineri suferă de acnee, o boală cu efecte majore în plan estetic și psihologic deopotrivă. Din fericire, există soluții avansate, moderne și eficiente prin care chiar și formele agresive de acnee pot fi ținute sub control, iar programul nostru face astfel de proceduri mai accesibile pentru elevi și studenți, adică pentru persoanele care suferă cel mai mult de pe urma acestei boli. Dar și în afară de acnee, pentru alte tipuri de inestetisme sau afecțiuni, tinerii vor găsi în oferta noastră serviciile de dermatologie și cosmetologie necesare, astfel încât sperăm să se bucure de facilitățile create".
Medicii dermatologi atrag atenția asupra faptului că tratamentul acneii și al altor probleme dermatologice frecvente în perioada pubertății și tinereții trebuie urmat cu consecvență și cu răbdare, incluzând - pe lângă procedurile efectuate de către medic - și o disciplină specială de îngrijire, pe care pacientul trebuie să o respecte în mod constant.

Pentru a beneficia de prețurile ce le sunt destinate, elevii și studenții nu trebuie decât să se programeze la o consultație de dermatologie, în care medicul stabilește programul terapeutic individual, apoi să parcurgă ședințele de tratament stabilite. Reducerile de preț la tratamente nu sunt condiționate de numărul de ședințe sau de frecvența lor, și se acordă pe loc, la recepția Arcadia, pe baza carnetului de elev sau student, vizat la zi.
Programul BeautyCOOL cu reduceri de preț la tratamente dermatocosmetice este valabil până la data de 30 aprilie 2013. Informații detaliate despre serviciile incluse în campanie și prețurile lor sunt disponibile pe site-ul Arcadia, www.arcadiamedical.ro, la recepțiile Arcadia și la serviciul Call Center, 0232 920.

Legat de perspectivele acestei inițiative dedicate tinerilor, Raluca Fiterman, director executiv Arcadia, precizează: „Pentru noi, programul BeautyCOOL este primul pas pe o nouă direcție în care înțelegem să canalizăm o parte dintre eforturile noastre de responsabilitate socială și de sprijin pentru cei din jur. Arcadia însăși este asemenea tinerilor de azi: este o afacere dinamică, ambițioasă, vizionară, silitoare. Suntem convinși că tinerii se regăsesc în această filosofie de muncă, astfel că vrem să se regăsească și în ofertele și proiectele noastre. În ceea ce privește programul BeautyCOOL, el se află abia la început. După facilitățile create pentru servicii și tratamente dermatocosmetice, ne vom apleca și asupra altor preocupări ale tinerilor legate de sănătate și aspectul lor fizic, lansând noi beneficii în sfere precum nutriție, endocrinologie sau kinetoterapie."

Program de facilitati pentru elevi