Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Programe complexe de nutriție și monitorizare dietetică și ponderală, la Arcadia

Oana-Andreea DumitrașcuIndiferent de vârstă, este necesar să acordăm o atenție deosebită alegerilor alimentare, corectării comportamentului alimentar și, nu în ultimul rând, să cunoaștem beneficiile unei alimentații adaptate nevoilor și stilului nostru de viață. Adoptarea acestor comportamente presupune un efort susținut și conștient, iar un plan alimentar corect poate fi soluția pentru o viață sănătoasă și echilibrată.
 

Programe personalizate de nutriție, la Arcadia 

 
Oana-Andreea Dumitrașcu, nutriționist dietetician licențiat: „Nutriționistul este alături de cei care vor să facă schimbări în alimentație, de cei îngrijorați că aportul alimentar nu aduce nutrienții necesari, de viitoarele mămici, de cei care au de pus în practică recomandări medicale sau de cei care doresc să slăbească în mod sănătos sau, de ce nu, să adauge câteva kilograme. Cea mai bună variantă de dietă este cea personalizată pe nevoile fiecărui pacient”.
La Arcadia am creat un program complet de nutriție, conceput să ofere bucuria unui stil de viață sănătos, plin de energie și vitalitate. Acesta nu este un simplu program de slăbire, ci o abordare controlată de către nutriționist, care ajută pacientul să atingă și să mențină o greutate sănătoasă. Programul este indicat și tuturor celor care își doresc să adopte un stil de viață sănătos sau să își reorganizeze stilul alimentar din prezent. 
Ești pregătit să faci o schimbare? Ai la dispoziție două pachete de nutriție, cu o abordare completă, care integrează aspectele medicale cu cele nutriţionale, dar şi cu modificările de comportament necesare susţinerii schimbării nutriționale:
 
1. pachet pentru control ponderal – 12 săptămâni;
2. pachet pentru menținerea greutății (numai după pachetul principal, dar nu mai târziu de 30 zile de la terminarea acestuia).
 
Pachetul pentru controlul ponderal cuprinde o evaluare a istoricului medical și a jurnalului alimentar, urmată de crearea unui plan alimentar personalizat. În funcție de particularitățile tale, nutriționistul poate recomanda efectuarea unor investigații de specialitate la cardiologie, medicină internă, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice sau endocrinologie. După rezultatele investigațiilor, dar și în funcție de obiectivul stabilit, nutriționistul va crea un plan de nutriție individualizat și cuprinzător, care va ține cont de preferințele și starea ta de sănătate.
Programul nu se încheie atunci când ajungi la greutatea dorită, ci atunci când reușești să-ți menții greutatea și să te adaptezi noului stil de viață. Menținerea greutății, dar și a unui stil de viață sănătos poate fi o provocare pe termen lung. Pachetul de menținere a greutății are rolul de a ține sub control greutatea și de a evalua rezultatele obținute în funcție de obiectivele propuse oferind, prin consiliere și monitorizare, un sprijin important în schimbarea nutrițională. Este important ca acesta să fie urmat numai după pachetul principal, dar nu mai târziu de 30 zile de la terminarea acestuia.
 
Cu ajutorul potrivit, poate fi ușor să îți recapeți starea de bine. La Arcadia ești susținut cu un program pentru slăbire sănătoasă și un stil de viață echilibrat. Te poți programa la 0232 920, Call Center Arcadia.  

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou