Articole medicale

22.03.2020

Servicii medicale de telemedicină, la Arcadia

Suntem în continuare aproape de tine. Mereu conectați la nevoile tale de sănătate, la ceea ce tu ne transmiți, la contexte, la viața de zi cu zi. Pentru momentele în care ai nevoie să vorbești cu medicul tău și nu poți ieși din casă sau programul tău nu îți permite să vii în cabinetul medical, îți punem la dispoziție un nou serviciu, gândit special pentru tine.
 
 Telemedicina
îți permite să discuți cu medicul tău. Oriunde te afli, ai acces la soluții de specialitate, la standardul Arcadia. Telemedicina este drumul scurt pe care tu trebuie să-l parcurgi acum pentru a beneficia de răspunsuri la toate întrebările tale.

Câștigă timp, dar nu renunța la consultația medicală de care ai nevoie. Intră în legătură directă cu medicul, comunică rapid și aplicat și obține răspunsuri certificate.

Au apărut situații medicale noi sau ai nevoie de monitorizare?
 

Urmează pașii de mai jos.

  1. Programează-te. Sună la 0232 920, Call Center Arcadia, și programează o discuție cu unul dintre medicii Arcadia. Consilierii Arcadia îți vor oferi detalii despre specialitățile și medicii disponibili, precum și despre tarife.
  2. Transmite documentele tale medicale. Consilierul Arcadia din Call Center îți va oferi toate detaliile despre cum poți transfera dosarul tău medical (rezultatul analizelor sau investigațiilor medicale, scheme de tratament etc).
  3. Intră în legătură telefonică cu medicul. În ziua și la ora programată te vei întâlni telefonic cu medicul ales.
    Discută problema ta de sănătate cu medicul Arcadia. Vei primi recomandarea medicului la finalul discuției.
  4. Verifică e-mailul. Primești recomandarea medicului pe e-mail, pentru a fi sigur că știi ce trebuie să faci în continuare.

Pentru a accesa serviciul de Telemedicină, sună la 0232 920, Call Center Arcadia./

 

Powered by Froala Editor