Articole medicale

12.09.2018

SkinTech, tehnologia viitorului pentru tenul tău

O nouă tehnologie spectaculoasă, apreciată și utilizată de către marile vedete de la Hollywood, este recomandată pentru proceduri de estetică facială cu rezultate remarcabile. SkinTech este un echipament complex, care utilizează o mască facială care îmbină simultan 3 terapii eficiente: Low Level Laser Therapy (LLL), galvanoterapia și razele infraroșii.

Sistemul SkinTech armonizează cele mai performante tehnologii estetice, non-chirurgicale, disponibile astăzi; revoluționare pentru a oferi o abordare combinată pentru o varietate de probleme ale tenului. Masca SkinTech se utilizează pentru a trata: riduri, acnee, cuperoze și pentru a îmbunătăți vizibil aspectul și vârsta tenului.

Fototerapia cu LED (Low Level Laser Therapy) este o tehnologie dezvoltată la NASA, fiind aplicată și utilizată pentru a determina schimbări la nivelul celulelor pielii, pentru a produce colagen și pentru a stimula organismul să ofere impuls de vindecare pentru celulele deteriorate. Procedura estetică LLL permite acoperirea completă a feței și utilizează 3 culori care acționează simultan și pe zona gâtului.  Lumina roșie stimulează producția colagenului și cea de elastină, iar cea albastră calmează pielea reducând bacteriile de sub piele cu până la 95%; rezultatul final fiind atenuarea acneei și a leziunilor la nivelul pielii. Violetul combină în mod ideal două lungimi de undă care conduc la o hidratare profundă și o reducere vizibilă a ridurilor. Combinația celor 3 culori combate îmbătrânirea pielii, ameliorează acneea și activează procesele biochimice.

Razele infraroșii invizibile intensifică circulația sângelui și activitatea celulelor țesutului conjunctiv, care se reflectă în rezultate până la nivelul mușchilor faciali. Această terapie optimizează textura cu un procent de minim 51 – 57% și facilitează producția unei cantități mai mari de colagen. De asemenea, este demonstrată eficiența și în cazul ridurilor care se dezvoltă la colțurile exterioare ale ochiului, cunoscute popular sub denumirea de “laba gâștei”.

Cea de-a treia procedură utilizează 7 electrozi care acoperă toată suprafața chipului. Astfel, prin  galvanoterapie sunt intensificate rezultatele tratamentului pentru că substanțele active aplicate sunt introduse în profunzime.

Caracteristici & beneficii masca SkinTech:

  • echipament versatil, personalizabil, dezvoltat cu tehnologia NASA;
  • zone de acțiune individuale și complete, funcționale simultan pentru față și gât;
  • activitatea celulelor crește cu până la 200%;
  • este stimulată producția colagenului și a elastinei;
  • atenuează și reduce acneea, ridurile, porii dilatați;
  • calmează pielea și activează procesele biochimice, oferind hidratare profundă;
  • Compatibilitate cu echipamentul de Oxygen Hiperbaric pentru maximizarea efectelor și acțiunile celor trei culori asupra tenului prin fototerapia cu LED.