Articole medicale

08.04.2020

Spațiu sigur și program extins în Spitalele Arcadia și Centrele Medicale Arcadia

Condițiile actuale, generate de efectele pandemiei, pot cauza un stres suplimentar mai ales atunci când ai nevoie de un serviciu medical care nu poate fi realizat prin telemedicină. În Spitalele Arcadia, asigurăm un spațiu sigur pentru toți: pacienți și echipă medicală.

Ai nevoie de o intervenție chirurgicală care nu poate fi amânată, de o investigație specială sau de o asistare specializată a nașterii. În Spitalele Arcadia, echipa medicală este pregătită să intervină în condiții sporite de siguranță.

1. Spitalele Arcadia funcționează după programul obișnuit

Departamentul de cardiologie intervențională, maternitatea și toate secțiile de chirurgie (generală, endocrinologică, pediatrică, ginecologică, vasculară etc) funcționează în condiții sporite de siguranță. Pacienții care au afecțiuni care necesită un tratament imediat se pot programa, în siguranță, la 0232 920, Call Center Arcadia.

2. Program de vizite suspendat

Programul de vizite în Spitalele Arcadia este suspendat, conform reglementărilor în vigoare; o măsură de siguranță pentru toți.

3. Siguranța echipei Arcadia

Echipa Arcadia este instruită și monitorizată în contextul covid-19 și echipată corespunzător fiecărei situații și fiecărui pacient.

4. Circuite speciale pentru pacienți

Înainte de internare, fiecare pacient este testat pentru covid-19. Accesul este controlat cu strictețe, astfel încât fiecare pacient să primească îngrijirea medicală de care are nevoie. Strategia națională de luptă împotriva covid-19 este gestionată la nivel național, de către instituțiile abilitate. Spitalele Arcadia asigură tratamentele care nu pot fi amânate pentru pacienții cu afecțiuni chirurgicale, care au nevoie de investigații de spital sau pentru viitoare mămici care necesită un spațiu sigur și o asistență specializată pentru naștere. Filtre speciale sunt instituite și în Centrele Medicale Arcadia, care au un program extins de funcționare în această perioadă.

5. Măsuri sporite de siguranță

Aplicăm în mod constant protocoale interne stricte și măsuri sporite de dezinfecție și igienizare. Pentru siguranţa tuturor, sistemul implementat în spital este supravegheat cu atenţie de către medicul epidemiolog.

Spitalele Arcadia susțin sistemul medical național și sunt pregătite pentru a interveni în siguranță pentru nevoile tale de sănătate, care nu pot fi amânate.Continuăm să asigurăm cele mai nune opțiuni și pentru pacienții care au nevoie de servicii medicale de policlinică prin extinderea programului de funcționare a Centrelor Medicale Arcadia, în aceleași condiții de siguranță.

Atunci când aveți nevoie de o recomandare medicală, dar nu puteți ieși din casă, medicul Arcadia e doar la un telefon distanță, prin serviciul de telemedicină Arcadia.

Împreună, suntem mai puternici.