Articole medicale

17.03.2017

Un nou sediu pentru Centrul de Medicina Muncii Arcadia. Noi avantaje pentru abonați.

Pentru că prețuim sănătatea echipei tale, începând cu 20 martie dedicăm un nou spațiu Centrului pentru Medicina Muncii. Situat în Șoseaua Moara de Foc nr. 43, Centrul dispune de un spațiu generos dedicat activităților de medicina muncii, 3 cabinete medicale cu dotări și resurse moderne, recepție proprie, posibilitate de acces rapid din orice punct al orașului și spațiu de parcare.

Serviciile medicale sunt asigurate de către o echipă dedicată, cu activitate exclusivă de medicina muncii, care include 4 medici primari și specialiști, 2 asistenți medicali generaliști cu stagii de urgențe medicale, 4 psihologi, 1 consilier clienți.

Portofoliu complet de servicii de medicina muncii, cu beneficii conexe și avantaje pentru angajat și angajator, flexibilitate în personalizarea ofertelor și serviciilor, consiliere profilactică și medicală și consiliere privind politica de sănătate, oferită angajatorului, suport medical multidisciplinar în spitalele și centrele medicale Arcadia (servicii complete în peste 40 de specialități), toate sunt beneficii ale colaborării cu Centrul de Medicina Muncii Arcadia.

Serviciile de medicina muncii pot fi efectuate și la sediul beneficiarilor, în spații corespunzător amenajate, echipele medicale de teren fiind dotate cu aparatură mobilă și dispunând de o flotă auto proprie.

Arcadia - Centrul de Medicina Muncii

Iași, Șoseaua Moara de Foc nr. 43

Program:  Luni - Vineri, 08:00-15:00

Programări: 0232. 277188

E-mail: medicina.muncii@arcadiamedical.ro