Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Workshop dedicat procedurilor estetice de injectare, la Arcadia

WorkshopÎnaintarea în vârstă, deshidratarea sau expunerea pielii la factori externi nocivi, toate sunt cauze care conduc la apariția ridurilor de expresie. Tratamentul ridurilor și conturarea buzele schimbă întreaga arhitectură a feței. Tehnica de injectare dezvoltată continuu, experiența medicilor Arcadia și fillerele de calitate superioară refac echilibrul perfect al feței.
La finalul anului 2020, echipele medicale de Chirurgie estetică și de Dermatologie Arcadia au participat la un workshop dedicat procedurilor de injectare cu fillere Restylane. Evenimentul a fost organizat împreună cu Neola Pharma, reprezentant exclusiv în România al Galderma.

Transferul de expertiză realizat între echipa medicală de Dermatologie și cea de Chirurgie estetică este în folosul pacienților Arcadia care aleg procedurile de rejuvenare facială. La Arcadia implementăm permanent măsuri importante de siguranță. Orice procedură se realizează personalizat, în funcție de istoricul medical, sub atenta supraveghere a echipei medicale.

Dr. Mirela Cherciu, medic primar Dermatovenerologie: „Într-un an atât de plin provocări, avem nevoie în continuare de manifestări științifice aplicate. Ne bucurăm că am putut organiza acest workshop și suntem convinși că acest transfer de expertiză este în beneficiul pacienților Arcadia.”
Dr. Gabriel Mazilu, medic specialist Chirurgie Plastică, Microchirurgie reconstructivă și Estetică:  „Alături de întreaga echipă am folosit cu succes produsele din portofoliul Restylane, care fac parte din topul produselor folosite la nivel mondial pentru rejuvenare, volumetrizare, augmentare sau conturarea buzelor. Oferim pacientelor atât tehnica pe care o dezvoltăm continuu, cât și produse de calitate, pentru un efect estetic perfect.”

Dincolo de activitatea medicală de zi cu zi, cu rezultatele apreciate de pacienți și de comunitatea medicală, Arcadia este un pol important de dezvoltare prin accentuarea transferului de expertiză profesională, implementarea inovațiilor științifice și facilitarea comunicării profesionale.

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou