Articole medicale

09.01.2013

Arcadia menține programul Sănătate la orice vârstă, oferind pensionarilor servicii medicale gratuite și în 2013

În luna septembrie a anului trecut, Arcadia a lansat programul „Sănătate la orice vârstă", prin care oferă pensionarilor cu venituri scăzute servicii gratuite de evaluare medicală în mai multe specialități. În urma succesului de care s-a bucurat campania și a solicitărilor din ce în ce mai numeroase, Arcadia a decis continuarea acestui program pentru încă două luni.

Noutatea oferită în 2013 constă în includerea în program a pachetului de Gastroenterologie. Astfel, în lunile ianuarie și februarie, programul „Sănătate la orice vârstă" oferă pensionarilor acces gratuit la evaluări medicale în șase specialități în loc de cinci: recuperare medicală, oftalmologie, gastroenterologie, pneumologie, cardiologie, medicină internă. Fiecare pachet include o consultație de specialitate și una sau mai multe investigații specifice, fiind astfel conceput încât să permită evaluarea pacientului și formularea diagnosticului.

Programul se adresează pensionarilor cu pensie lunară sub 1.000 de lei, care beneficiază de bilet de trimitere prin CAS de la medicul de familie și care prezintă în copie, ca dovadă, ultimul cupon de pensie.
Accesul la serviciile medicale gratuite oferite în cadrul acestui program se poate face doar pe bază de programare, apelând numărul de Call Center Arcadia, 0232 920.

Serviciile gratuite sunt oferite pentru un număr maxim de 50 de pacienți pe lună, programarea acestora realizându-se în ordinea solicitărilor. Fiecare persoană eligibilă are dreptul la un singur pachet medical gratuit într-o lună caracteristică.

Programul de facilități „Sănătate la orice vârstă" adresat pensionarilor este o inițiativă de responsabilitate socială a grupului Arcadia.

Prelungire campaniei de discount pentru pensionari