Articole medicale

29.10.2014

La Arcadia, operații speciale în sfera ORL și a chirurgiei plastice, cu concursul prof. dr. Pedro Clarós, Spania

În prima jumătate a lunii decembrie, spitalul Arcadia organizează o sesiune specială de intervenții chirurgicale în sfera ORL și a chirurgiei plastice cervico-faciale, cu concursul prof. dr. Pedro Clarós din Barcelona, Spania.

Aceasta este cea de-a doua vizită a profesorului spaniol la Arcadia, după intervențiile chirurgicale de complexitate sporită efectuate la sfârșitul anului trecut, împreună cu medicii ieșeni, pentru un număr de aproximativ 20 de pacienți. Prof. dr. Pedro Clarós se bucură de o largă recunoaștere internațională ca specialist în sfera plasticii faciale și în tratamentul chirurgical al tuturor tipurilor de hipoacuzie, iar complexa sa activitate medicală, academică, pedagogică și caritabilă i-a adus în decursul timpului numeroase distincții și onoruri, printre care și titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa" Iași, în 1999.

Sesiunea chirurgicală organizată anul acesta la spitalul Arcadia va include:

  • intervenții de chirurgie plastică cervico-facială precum rinoplastii, blefaroplastii, mentoplastii, otoplastii, chirurgie de întinerire facială, corecția cicatricilor faciale;
  • intervenții de corecție funcțională în sfera ORL, precum chirurgia mastoidei, cofochirurgia, operații de dezobstrucție nazală.

Intervențiile vor fi realizate de echipa medicală alcătuită din prof. dr. Pedro Clarós și dr. Daniel Rusu (Arcadia), standardele profesionale, de dotare și de îngrijire de care vor beneficia pacienții fiind la cel mai înalt nivel.
Consultațiile în vederea admiterii pacienților la operațiile de mai sus se vor efectua de către dr. Daniel Rusu în cursul lunii noiembrie și vor include o evaluare medicală generală, investigații și stabilirea diagnosticului sau, după caz, confirmarea diagnosticului existent.

Pentru a solicita o consultație, pacienții sunt rugați să apeleze serviciul Call Center: 0232 920 și să specifice că doresc să fie admiși pentru una dintre intervențiile chirurgicale de mai sus.