Articole medicale

03.02.2014

Tratamente Intraceuticals cu discount la A-Beauty Open Days

Anti-îmbătrânire și re-întinerire

Sistemul Intraceuticals este o soluție revoluționară de prevenire sau atenuare a efectelor îmbătrânirii pielii, recomandată fie pacientelor care nu doresc injecții (botox, mezoterapie, acid hialuronic, PRP), fie celor care doresc să prelungească efectul acestor proceduri. Folosit pentru rejuvenare, ștergerea ridurilor, tratarea acneei, pentru luminozitatea, hidratarea și regenerarea pielii, tratamentul Intraceuticals este confortabil, non-invaziv și extrem de eficient. Cu ajutorul oxigenului hiperbaric, aparatul introduce în straturile profunde ale pielii substanțe implicate în regenerarea cutanată (vitamine, acid hialuronic, antioxidanți) și realizează astfel o stimulare din interior a funcțiilor vitale ale tegumentului. Efectuat în ședințe consecutive, tratamentul produce efecte imediate de iluminare și hidratare deosebită, dar și efecte la distanță, prin activarea moleculelor de acid hialuronic. Poate fi folosit pe zona feței, a decolteului sau a mâinilor.

Datorită efectelor sale spectaculoase, sistemul Intraceuticals este îndrăgit de numeroase vedete, printre susținătorii săi fervenți numărându-se Madonna, Naomi Campbell sau John Galliano.

Arcadia - frumusețe și sănătate

Recent introduse în portofoliul Centrului de Dermatologie și Estetică Medicală Arcadia, tratamentele Intraceuticals din gamele Rejuvenate, Clarity, Opulence și Atoxelene completează gama de servicii și proceduri destinate re-întineririi cutanate și ameliorării inestetismelor faciale. Cu îndelungată experiență, cu pricepere și pasiune, medicii Arcadia fructifică echipamentele și dotările performante de care dispun, realizând pentru fiecare pacient în parte un diagnostic complex și apoi un plan terapeutic optim, personalizat, pentru care îmbină mai multe proceduri dermatocosmetice sau tehnici de tratament. Sub atenta lor supraveghere, frumusețea nu rămâne doar un deziderat estetic, ci este parte a unei abordări mai largi și mai generoase, ce pune accent pe sănătate și pe optimizarea tuturor factorilor ce inflențează aspectul unei persoane.

Sistemul Intraceuticals