Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Info Pacient

Testimoniale

„O experiență foarte bună: promptitudine, profesionalism și respect față de pacient.”

Raluca M., pacientă Kinetoterapie

„O experiență plăcută, într-un mediu prietenos.”

Corina J., pacientă Maternitate

„Mă bucur că v-am descoperit. Am recomandat și prietenilor mei serviciile dumneavoastră! Vă mulțumesc!”

Nușa A., pacientă Alergologie

„O echipă profesionistă ce răspunde prompt și operativ la cerințele și nevoile pacienților.”  

pacient Ortopedie

„Pleci de acasă cu probleme tale de sănătate, cu temerile tale și ajungi la Arcadia la o alta casă, unde constați cu plăcuta surprindere că tuturor le pasă de tine. Te ascultă cu calm și răbdare, te îndrumă, îți rezolvă problemele, îți alungă temerile, îți dau sănătatea de care au și ei multă nevoie. Permiteți-mi să vă îmbrățișez pe toți! Este modul meu de a vă mulțumi!”

Georgeta N., pacientă Chirurgie

„Mulțumesc pentru grija și profesionalismul medicilor și a doamnelor asistente. Un colectiv amabil și receptiv. M-am simțit în siguranță!”

Iulia I., pacientă Radiologie și imagistică medicală

„Profesionalism și corectitudine din partea tuturor celor implicați.”

Constantin G., pacient Cardiologie

„Sunt foarte mulțumit, totul este perfect, începând de la medici până la personalul spitalului.”

pacient Pediatrie

„Respect față de pacient, promptitudine în toate serviciile oferite, condiții foarte bune de spitalizare și de tratament și disponibilitatea personalului pentru a oferi toate informațiile necesare pacienților.”

Elena P., mamă pacient Pediatrie

„MERITĂ pentru că fiecare clipă petrecută aici m-a facut să mă simt importantă, să simt că sănătatea mea și a copilului sunt pe primul loc. Mi s-a răspuns la întrebări cu răbdare, acest lucru ajutându-mă să trec cu bine peste anumite frici.”

Alina C., pacientă Maternitate

„Mă bucur că am ales Arcadia pentru rezolvarea problemelor mele de sănătate. Este locul unde simți că îi pasă cuiva de tine. Contează enorm. A transmite speranță, a dărui tot ce știi și ai învățat, a dărui viață sunt lucruri de mare preț. Cuvintele sunt puține pentru a exprima tot ce simți.”

Georgeta N., pacientă Chirurgie

„Mi-au plăcut atenția pentru bebe și pentru mine și cuvintele de încurajare, au contat foarte mult în etapa de recuperare.”

Oana F., pacientă Maternitate

„Am încredere în personalul medical de la Arcadia. Mulțumim din suflet! Sănătate și bucurii!”

Ștefan Ioan T., tată pacient Pediatrie

„Este a doua oară când apelez la serviciile medicale din acest spital (prima dată am operat băiețelul de polipi) și am fost și atunci și acum foarte mulțumit.”

Bogdan Marius A., pacient Chirurgie

„Am fost plăcut surprinsă de tot ce am întâlnit aici. Multe mulțumiri și considerație pt acest spital. Felicitări întregului personal!”

Silvia C., pacientă Chirurgie

„Sunt foarte, foarte mulțumită de tratamentul și de comportamentul doctorilor și a asistentelor. Vă mulțumesc pentru tot.”

Jasmina J., mamă pacientă Pediatrie

„Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt. O să spun doar atât: mulțumesc întregului personal și mai ales domnului doctor Ionuț Hănțăscu pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Cu siguranță vom recomanda și altora serviciile Arcadia Hospital.”

Elena I., mamă pacient ORL

„Am fost foarte mulțumită de serviciile oferite de Arcadia și le voi recomanda și altor persoane să vină aici.”

Lorena M., mamă pacientă Pediatrie

„Tot personalul este tare drăguț și simți emoție din partea tuturor atunci când apare o problemă, te doare ceva. Se vede că iubesc tare mult copiii.”

Lacrămioara T., pacientă Maternitate

„Colaborarea cadrelor medicale și ținerea sub observație a copilașului de către mai mulți medici reprezintă un mare plus.”     

Adelina H., mamă pacientă Pediatrie

 „Felicitări tuturor cadrelor sanitare pentru purtarea frumoasă și interesul pentru fiecare pacient.”

Angela U., pacientă Cardiologie

„Doresc să adresez într-un mod obiectiv și cinstit toate felicitările întregului personal care-și desfășoară activitatea în această unitate. Zâmbetele cu care am fost întâmpinați ne-au ușurat suferința și îngrijorarea cu care am venit aici!"

Rebeca N., mamă pacient Pediatrie

„Profesionalism, corectitudine, promptitudine, amabilitate, condiții excelente pentru a asigura tratamentul unui copil. Felicitări!"

Mihaela D., mamă pacient Pediatrie

„Mă bucur foarte mult că existați. Prima mea experiența la Arcadia a fost când am născut, totul a fost impecabil, iar pentru asistente, infirmiere, medici am doar cuvinte de laudă. A doua experiență la Arcadia a fost la Pediatrie, unde m-am internat cu fetița. Deși a fost un moment greu pentru mine ca mamă să îmi văd copilașul bolnav, devotamentul și grija personalului medical m-au făcut să fiu puternică și să trec cu bine peste această perioadă. Vă mulțumesc și vă iubesc!”

Antonia M., mamă pacientă Pediatrie

„Un spital în care pot apela la orice oră cu toată încrederea, atât pentru mine, cât și pentru copiii mei. Am avut parte doar de experiențe plăcute.”

Irina T., pacientă Maternitate

„Copilul meu s-a simțit bine, a dormit fără să fie deranjat că nu este acasă, iar la intrebarea dacă ar fi mai bine să stea aici, el a răspuns afirmativ (copilul are 3 ani și 8 luni).”

Raluca F., mamă pacient Pediatrie

„Calitate, disponibilitate, profesionalism, confort extraordinar, siguranță. Foarte mulțumit!"

pacient Cardiologie

„Am găsit aici ceva ce în alte părți nu am găsit. Sunt mulțumită pentru că plec cu un copil sănătos acasă.”

Cristina G., mamă pacient Pediatrie

„Amabilitate, comunicare afectivă cu copii.”

mamă pacient Pediatrie

„Mulțumesc întregului personal medical de la secția de Pediatrie. Infirmierele, asistentele și medicii de aici au fost extraordinar de drăguți și foarte amabili, făcând plăcută și relaxantă șederea mea aici. Mii de mulțumiri se îndreaptă către doamna doctor Codruța Iliescu. Un om și un medic excepțional cum rar mi-a fost dat să cunosc. Într-un cuvânt, un adevărat profesionist. O voi recomanda tuturor prietenilor. Nota 10 pentru acest om minunat. Vă mulțumesc din suflet, doamna doctor!”

Oana M., mamă pacient Pediatrie

„Calitatea serviciilor medicale și promptitudinea - un exemplu demn de urmat. Sunt foarte mulțumită! Mulțumesc pentru tot.”

Monica A., mamă pacient Pediatrie

„Activitatea și serviciile medicale Arcadia Hospital sunt caracterizate prin profesionalism (fără excepție) Totul a fost conform așteptărilor: confort, siguranță, preocupare continuă din partea personalului.  devotament și mai presus de toate - grija manifestată pentru factorul uman.”

Diana T., mamă pacient Pediatrie

„Am găsit medici foarte bine pregătiți, asistenți medicali și infirmiere foarte grijulii față de nevoile bolnavului. Vă mulțumesc tuturor și să aveți multă sănătate! Voi recomanda tuturor să apeleze la serviciile Arcadia Hospital.”

Carmen S., pacientă Maternitate

„Punctualitate, seriozitate, implicare din partea tuturor, pornind de la infirmieră și până la doctor."

Adina R., pacientă Maternitate

„Mulțumesc tuturor începând de la medici, asistenți și infirmiere. Toți au fost deosebit de răbdători și buni. Recomand tuturor pacienților să vină la Arcadia! Am fost foarte bine tratată de toată echipa și pentru asta vă mulțumesc."

Petronela Z., pacientă Chirurgie

„Totul a fost așa cum este normal să fie și în spitale de stat. Vă mulțumesc! Locuiesc de 15 ani în Olanda și vă pot confirma că spitalul dvs. e la nivelul celor de acolo."

Vali S., pacient Chirurgie

 „SUPER OK. Toți românii merită să fie tratați așa. Felicitări, totul este excepțional! Vom reveni și vom face recomandări tuturor cunoștințelor."

pacient Chirurgie

„Medicii se comportă ireproșabil cu pacienții: cu calm, înțelegere, bunăvoință."

pacient Cardiologie

„Profesionalism, promptitudine și grijă față de pacienți, condiții optime și curățenie."

Marian Z., pacient Chirurgie

„Profesionalism, atenție deosebită acordată pacienților, informațiile oferite sunt foarte utile. Cadrele medicale au oferit permanent informații despre starea de sănătate a bebelușului și mămicilor." 

Monica P., pacientă Maternitate

„Personal profesionist și foarte amabil. Copilul a fost tratat în cele mai bune condiții, fiind oferit în același timp și confortul psihic de care copilul și mama au atâta nevoie."

Mihaela D., pacientă Maternitate

„Aici am născut primul copil și acum, fiind însărcinată, mă gândesc din timp să fiu din nou pacientă Arcadia. Cu mare plăcere voi reveni!" 

mamă pacient Pediatrie

„Mediu ambiental plăcut, personal empatic, grijă pentru pacient. O experiență care a ușurat vindecarea prin eliminarea altor factori de stres. Copilul s-a simțit ca în vacanță, nu a conștientizat că se află într-un spital." 

Alina B., mamă pacient Pediatrie

„M-au impresionat foarte mult curățenia și modul cum s-a purtat personalul - foarte bine!"

pacient Cardiologie

„Calitate, disponibilitate, profesionalism, condiții, confort extraordinar, siguranță. Foarte mulțumit!"

pacient Cardiologie

„Personal foarte amabil și bine pregătit!"

Razvan B., tutore pacient Pediatrie

„Calitatea serviciilor medicale este excelentă. Personalul medical foarte drăguț și prompt!"

Cornelia I., mamă pacient Pediatrie

„Atât serviciile, cât și îngrijirea au fost de calitate. Mi-a plăcut atitudinea medicului chirurg, dr. Bar, atât înainte de operație, cât și după. Mă bucur că există și că oferiți o astfel de îngrijire medicală!”

pacient Ortopedie - Traumatologie

„Un spital în care pot apela la orice oră cu toată încrederea, atât pentru mine, cât și pentru copiii mei. Am avut parte doar de experiențe plăcute."

Irina T., pacientă Maternitate

„Apreciez faptul că personalul medical și nu numai s-a purtat ireproșabil cu copilul și pentru asta VĂ MULȚUMESC!”

Adriana, mamă pacient Pediatrie