Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Info Pacient

Testimoniale

„Ce să spun? Totul excepțional. Încă o dată, totul a fost extraordinar. O frumoasă experiență. Ai multe de învățat. Vă mulțumesc!"

Felicia S., mamă pacient Pediatrie

„Căldura și blândețea personalului. Profesionalismul cadrelor medicale. Atitudinea întregului personal și disponibilitatea medicului m-au ajutat sa trec peste toate momentele dificile. Confortul psihic asigurat m-a ajutat să mă refac. Mulțumesc tuturor!"

Gabriela, pacientă Maternitate

„Serviciile medicale de calitate superioară și disponibilitatea personalului medical mi-au oferit toată încrederea pentru a opta, fără rezerve, pentru a o aduce pe lume pe fetița mea la Arcadia."

Andreea M., pacientă Maternitate

„Personal profesionist și servicii de calitate.”

Ionuț L., pacient Chirurgie

„Am numai aprecieri pozitive - promptitudine și profesionalism, dedicare și lista de lucruri bune poate continua. Confort adecvat, standarde f.f.f. bune, siguranță, ambient foarte plăcut, personal extraordinar de bine pregătit și disponibil.”  

pacientă Maternitate

„Personal medical foarte bine pregătit, cu atitudine calmă, pozitivă, de încurajare. M-am simțit în siguranță și, deși a fost o intervenție chirurgicală, mă întorc acasă odihnită."

Ancuța Raluca C., pacientă Maternitate

„Totul a fost super. Nota 10 este prea mică pentru efortul tuturor.”

Ramona S., pacientă Pediatrie

„Personal foarte disponibil, comunicativ și calm.”

Roxana E., pacientă Pediatrie

„Spitalizarea a fost o experiență plăcută, atât pentru mine cât și pentru copil. Mulțumesc personalului pentru că a făcut tot posibilul ca eu și copilul meu să ne simțim minunat.”

Gabriela C., pacientă Maternitate

„Pe toată perioada spitalizării, grija pentru mine și copil a fost la cote maxime și asta ne-a facut să ne simțim excepțional."

Emilia B., pacientă Maternitate

„Un spital care iți respectă intimitatea și care te informează cu tot ceea ce este necesar pentru îmbunătățirea stării de sănătate."

Andreea P., tutore pacient Pediatrie

„Operativitate, profesionalism, răbdare și înțelegere. Sunt mulțumit de modul cum am fost primit, de investigații și solicitudinea personalului.”

Ioan M., Cardiologie

„Dr. Cacicovschi, d-na asistenta Mioara, d-na Mariana (Neonatologie) s-au remarcat printr-un profesionalism desăvârșit, empatie și prezență de spirit. Sunt foarte mulțumită că am ales serviciile Arcadia. Aprecieri și d-nei Cristina Buburuz - Lamaze.”

Alexandra H., pacientă Maternitate

„Numai aspecte pozitive - atitudinea și profesionalismul d-nei dr. de la Obstetrică- Ginecologie și a d-nei anesteziste, care m-au încurajat foarte mult în timpul intervenției (cezariană). Experiența a fost frumoasă, unică, deoarece a venit pe lume copilul mult dorit. Este de apreciat curățenia (care contează mult) și dotările medicale. Recomand viitoarelor mămici - MATERNITATEA ARCADIA.”

Georgeta C., Iași, pacientă Materitate

„Totul bine, personal amabil, disponibil, medici fantastici. Mulțumim întregii echipe Arcadia pentru sprijinul și serviciile acordate. Cele mai simțite mulțumiri d-nei dr. Cacicovschi. Sunteți minunați. Vă dorim tot binele din lume. Respect!”    

Maria C., pacientă Maternitate

„Suntem foarte mulțumiți de conduita medicală a personalului și de rezultatul final al intervenției chirugicale.”

Pacient Chirurgie

„Apreciez grija și dăruirea întregului personal medical. Am simțit profesionalism, căldura și prietenie!”

Carmen C., pacientă Maternitate

„Disponibilitatea personalului; personal plăcut și implicat. Doctori comunicativi și plăcuți; personal medical bine pregătit; personal orientat către copii; condițiile de cazare sunt excelente; personal bine intenționat; rezervele asigură intimitatea deplină a pacienților.”

Felicia C., tutore pacient Pediatrie

„Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite de Arcadia pe toată durata internării. Blândețea doamnelor asistente și a medicilor, cât și profesionalismul de care au dat dovadă sunt foarte importante pentru pacienți.”

Andreea A., tutore pacient Pediatrie

„Modul de a interacționa cu pacienții pe care îl are personalul Arcadia este plăcut și a făcut fiecare vizită foarte agreabilă. Modalitatea doctorului de a prezenta riscurile asociate a fost de natură a nu produce panică/stres. Personalul tratează pacienții foarte frumos. Am apreciat în mod deosebit faptul că nevoile mele au primit mereu răspuns pozitiv, iar dotarile secției au fost complete - nu a trebuit să alerg, să cer, să caut altundeva ceva de care am avut nevoie pe perioada spitalizării.”

Pacientă Maternitate

„Servicii excelente - comunicarea cu medicii și tot personalul medical este esențială, denotând caracterul profund umanitar al serviciilor medicale de la Arcadia.”

Pacientă Maternitate

„Pentru prima dată internată la ARCADIA. Impresiile sunt extraordinare încă de când am facut primii pași către clinică. Voi recomanda și altor persoane să apeleze la serviciile dumneavoastră.Am rămas fără cuvinte. EXCELENT!“

pacient Chirurgie

„100% profesionalism începand cu dr. Rusu și terminând cu toți cei șase asistenți pe care i-am vazut într-o zi.“

Laura M., Iași, pacientă Chirurgie

„Recomand cu încredere Arcadia Hospital!”

Ana P., Vișani (Iași), pacientă Maternitate

„Felicitări întregului personal. Vă doresc succes din toată inima și ori de câte ori va fi nevoie, voi apela cu încredere la serviciile dvs. Revenirea mea la Arcadia a avut loc după intervenția oftalmologică a mamei mele, la d-nul dr. Grigoraș, am fost impresionată și asta m-a determinat să apelez din nou la serviciile dvs.“

Elena A., pacientă Chirurgie, Iași

„Apreciez faptul că mereu s-a bătut la ușă înainte de a se intra în rezervă și că personalul medico-sanitar s-a interesat în permanență de starea și evoluția mea.“

Mihai B., Iași, pacient Chirurgie

„Sunt mulțumit că în acest colț de țară există un asemenea spital.Dumnezeu să vă ajute sa continuați, să puteți ajuta la alinarea suferințelor oamenilor.”

pacient Chirurgie

„Servicii de calitate, personal instruit și profesionist, condiții optime și de calitate. Mulțumită de tot pachetul de servicii medicale.“

Costina Nicoleta F., Bacău, pacientă Maternitate

„Asistentele de la Pediatrie sunt extraordinare și le mulțumim din suflet pentru atenția și grija acordată copilului nostru.“

Iulia B., Vaslui, mamă pacient Pediatrie

„Numai de bine: calitate, servicii excepționale, medici prompți, explicații pe măsura așteptărilor și pe înțelesul tuturor, sprijin în alăptare, adaptare, mobilizare. Mulțumiri d-nei dr. Cristina Cacicovschi, dr. Camelia Cojocaru, d-nei Agache Dana, dr. Claudia Luncă! Este a doua naștere la Arcadia și ceea ce mă bucură este faptul că personalul a rămas la fel de serios ca la început și calitatea serviciilor nu s-a degradat în timp.“

Mihaela S.. pacientă Maternitate

„Servicii impecabile. Personal implicat și drăguț, de la medici la infirmiere. Absolut nimic de reproșat! Vă mulțumesc! Experiență fericită și frumoasă, cu oameni deosebiți.“

Valentina F., pacientă Maternitate

„Interacțiunea cu medicul anestezist (dr. Claudia Luncă) și ginecolog (dr. Cristina Cacicovschi) pe durata intervenției a fost extraordinară și a contribuit mult la experiența pozitivă a nașterii.”

Loredana C., Iași, pacientă Maternitate

„Sunt foarte mulțumită. Mulțumesc lui Dumnezeu că existați!”

Aliona N., Iași, pacientă Maternitate

„Profesionalism, decență, tehnică medicală, dotare rezervă, promptitudine, comunicare optimă. A fost o experiență repetată (două cezariene) și sunt mulțumită de alegerea făcută. Recomand Arcadia, fără rezerve, pentru acest tip de intervenție.”

Angelica H., Iași, pacientă Maternitate

„Cele mai bune condiții, cea mai buna echipă. Cât mai multe servicii decontate de CAS. Ne-am întors de fiecare dată cu același sentiment de siguranță. Mulțumim pentru că existați!“

Cristina K., Botoșani, mamă pacient Pediatrie

„Am remarcat promptitudinea și disponibilitatea personalului medical.”

Ionuț - Ciprian D., Iași, tată pacient Pediatrie

„Un spital așa cum ar trebui să fie toate. Îți oferă încredere că totul va fi bine.“

Elena L., Iași, pacientă Pediatrie

„Servicii medicale excelente. Nu există termen de comparațe cu celelalte spitale din oraș – FELICITĂRI!“

Gheorghe F., Iași, pacient Cardiologie

„Organizare eficientă, viteză de reacție, promptitudine, profesionalism, amabilitate.“

Nicoleta A., Botoșani, pacientă Cardiologie

„Totul corespunde standardelor europene. Pentru prima data la Arcadia. Impresie foarte bună!“

Elena F., pacientă Cardiologie

„Personal amabil, întotdeauna cu un răspuns calificat atunci când le-am cerut părerea/ sfatul. Pe tot parcursul internării, m-am simțit în siguranță, atât eu, cât și copilul. Felicitări!“

Mădălina B., Iași, pacientă Maternitate

„Am fost permanent îngrijită, supravegheată, schimbată. Mi s-au administrat calmante. După intervenția chirurgicală nu am suferit dureri, disconfort. Mulțumesc personalului medical de la blocul operator pentru îngrijire și atenție. Dumnezeu să vă dea sănătate pentru ceea ce faceți.”

Lorelai T., Iași, pacientă Chirurgie

„Atitudinea atentă la detalii a medicilor și asistentelor/asistenților, precum și răbdarea de a se face înțeleși de către pacient au contribuit la confortul meu.“

Gitta M., pacientă Chirugie

„Doamna dr. Wanda Bagdasar s-a comportat excepțional cu copilul, vizitând-o tot timpul și fiind foarte explicită, dând dovadă de un înalt profesionalism. Tot personalul medical este extraordinar.”

Luminița Monica P., Iași, mamă pacientă Pediatrie

„Atât personalul medical, cât și serviciile medicale sunt ireproșabile. Felicitări!“

Ioana C., Iași, pacient Pediatrie

„Doamnele asistente de la secția de Pediatrie sunt  excepționale. Felicitări pentru dăruire și mă bucur că putem găsi în spitalele din România oameni dedicați, calmi și răbdători.“

Irina B., mamă pacient Pediatrie

„Am avut o foarte bună comunicare cu asistentele medicale, infirmierele și cu medicii din Arcadia. Siguranță, personal, profesionist, intimitate. Curat, nou, frumos, servicii de calitate, o mare responsabilitate pentru îngrijirea pacientului indiferent de vârstă.“

Cristina R., pacient Pediatrie

„Clinică de nivel vest-european.” 

Dumitru G., Iași, pacient Cardiologie

„Suntem mulțumiți de serviciile Arcadia, drept dovadă apelăm ori de câte ori avem nevoie. Aici există siguranță și profesionalism. Sunt foarte încântată că am descoperit acest spital. Recomand tuturor!” 

Ramona L., Bacău, mamă pacient Pediatrie

„Mulțumiri cu deosebită considerație d-lui Grigorovici, secundului său și întregului personal de la blocul operator și în special d-nei Lunca. Mulțumiri, de asemenea, asistentelor și asistenților de la etajul 2, infirmierilor și personalului de la recepție.” 

Violeta A., Bacău, pacient Chirurgie