Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale: 0040232202000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Info Pacient

Testimoniale

„Am fost ajutată să alăptez bebelușul la sân și instruită cu răbdare privind băița bebelușului.”

Felicia B., Dorohoi, pacientă Maternitate

„Așa trebuie să arate un spital în România. Medici bine pregătiți, personal receptiv.” 

Mihail C., Iași, pacient Cardiologie

„Toată stima și respectul. Un personal activ, atent, bine instruit. Curățenie exemplară, dotare tehnică și de calitate. Multă stimă și respect d-lui dr. Iliescu.”

pacient Cardiologie

„Toate aspectele privind serviciile medicale, cazare, masă, personal au fost foarte bune.”

Catinca D., pacientă Cardiologie, Strunga, jud. Iași

„Cel mai mult am fost impresionată de factorul uman al cadrelor medicale! Adevărați profesioniști! Mulțumim foarte mult pentru experiența Arcadia Hospital!”

Oana Petrina S., mama pacient Pediatrie

„Doar aspecte pozitive – personal medical bine pregătit, gata la orice oră să asiste pacientul. Chiar a fost o experiență minunată. Totul a fost pe măsura așteptărilor.”

Andreea-Eva C., pacientă Maternitate, Iași

„Faptul că te poate ajuta cineva oricând, doar printr-o apăsare de buton, este foarte important.”

Maria-Raluca P., Vaslui, mama pacient Pediatrie

„Medici, asistenți și infirmieri profesioniști, și cel mai important, atenți la nevoile copilului. Curățenie desăvârșită. Am fost foarte mulțumită.”

Oana Roxana B., mama pacient Pediatrie

„Personalul medical și asistentele, infirmierele, recepțiile s-au comportat cu mare profesionalism și le mulțumesc. Cred că e prima dată la noi în țară când am fost tratat cu atâta interes și profesionalism la o clinică.”

Vasile F., Bârlad, pacient Cardiologie

„Sunt foarte mulțumit și am recomandat Arcadia Cardio și altor persoane, rude, vecini etc. Deosebire fundamentală  față de unitățile de stat: curățenie exemplară, dotare tehnică de ultimă generație, personal medical de înalta calificare și cu multă grijă față de bolnav.“

Ion A., Galați, pacient Cardiologie

„Pot recomanda cu încredere acest spital. Doamna doctor Cacicovschi este minunată!”

Benhmida E., Iași, pacienta Obstetrică - Ginecologie

„Cu siguranță voi mai reveni, deoarece nu m-am simțit ca într-un spital, ci la un hotel. Personalul medical politicos și profesionist. Nota 10. Ireproșabil. Mulțumiri doamnei doctor Vasilache Cristina! Nașterea copilului meu nu a fost o experiență traumatizantă pentru mine, așa cum ma așteptam, iar Arcadia m-a convins ca aș mai putea să o repet.”

Ancuța Larisa F., Iași, pacientă Maternitate

„Am apreciat profesionalismul, atitudinea cadrelor medicale, înțelegerea nevoilor și nu în ultimul rând, zâmbetul!”

Alexandru C., Bacau, pacient Pediatrie

„Arcadia Hospital oferă servicii de calitate și tot confortul de care ai nevoie ca și pacient. Atât cadrele medicale, cât și ceilalți angajați răspund cu promptitudine oricărei solicitări.”

Elena R., Broșteni, pacientă Maternitate

„Mai bine de atât nu se putea. Totul ca la carte.”

Ionica C., Bârlad, pacientă Pediatrie

„Mulțumim pentru că existați, mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru noi. Mulțumim pentru grija cu care ne îngrijiți și ne apărați sănătatea. Pentru toate astea, dar și pentru multe alte lucruri, vă mulțumim și vă purtăm tot respectul.”

pacient Policlinică, Bârlad

„Nu mi-am imagina că poate exista un spital la acest standard. Felicit cu această ocazie tot personalul! M-a impresionat în mod deosebit modul de dialogare al tuturor cadrelor. Rămâneți mereu în conștiința mea cu un calificativ maxim.”  

Lăcrămioara P., Roman

„Am trăit o experiență frumoasă în cadrul maternității, vom reveni cu drag.”

pacientă Maternitate

„Amabilitatea exemplară a asistentelor și medicilor, tratamente corecte, fără dureri. La orice solicitare adresată personalului s-a reacționat prompt și permanent s-a găsit o soluție cu amabilitate.”

Tudor M., Iași, pacient Chirurgie

„Aici m-am făcut bine! Domnul dr. Apostol, un om și un medic extraordinar!”

pacient Policlinică

„Spitalul Arcadia te face să te simți ca acasă. Este ca un hotel, și nu ca un spital obișnuit din România. Îl recomand cu încredere și altor pacienți. Personalul medical - foarte amabil și foarte primitor.”

Cristina G., Iași, pacientă Pediatrie

„M-au impresionat plăcut atitudinea prietenoasă a personalului/ curățenia și condițiile, rapiditatea cu care au venit rezultatele. Am apreciat și jucăriile care l-au facut pe copil să aibă mai multă răbdare în timpul petrecut aici.”

Cristina P., Iași, pacientă Pediatrie

„Servicii medicale de foarte bună calitate. Personalul medical m-a surprins plăcut. Să vă dea Dumnezeu tot binele și puterea să mergeți foarte departe. Avem nevoie de voi. Vă mulțumesc!”

Constantin Ciprian C., Iași, pacient Chirurgie

„Am remarcat amabilitatea  personalului, profesionalismul personalului medical. Mulțumiri d-nei dr. Magaleaș Viorica pentru ajutorul oferit.”

Diana C., pacientă Maternitate

„Asistentele au fost mereu drăguțe și, de fiecare dată cand erau apelate, veneau în scurt timp.”

Alina B., Iași, pacientă Maternitate

„D-na asistentă Daniela Agache – Neonatologie este foarte implicată în tot ceea ce înseamna bebeluși, implicarea părinților în toaletare și alăptare. Nota 10, felicitări! Foarte bine tratată și ingrijită. Echipă medicală excepțională.”

Andreea Luiza A., Iași, pacientă Maternitate

„Personal amabil, zâmbitor, disponibil. Am primit informații multe, valoroase! M-am simțit în siguranță și am fost liniștită.”

Leia T., Iași, pacientă Maternitate

„Grijă, răbdare, respect, înțelegere. O echipă admirabilă, adevărați profesioniști care lucrează din inimă pentru inimă.”

Maria O., Pașcani, pacientă Cardiologie

„Aspecte pozitive: prompți, deschiși la informații, curățenie impecabilă, personal de nota 10, mâncare foarte bună și multă. Cu siguranță voi mai repeta experiența de a veni la Arcadia atât pentru investigații, cât și pentru internări.”

Eugenia Z., Iași, pacientă Maternitate

„Calm, respect și promptitudine. Personal calificat, fără acea atitudine de superioritate nejustificată și cu un comportament în totalitate adaptat îngrijirii/ tratării copiilor. Fiind prima dată internată într-un spital privat, sunt foarte mulțumită de servicii.”

Donise D., Iași, pacientă Pediatrie

„A fost o experiență minunată combinată perfect cu profesionalism și atitudinea personalului de a ne asigura confort și siguranța că totul va fi bine!”

Mădălin H., Iași, pacient Pediatrie

„Îngerii mei păzitori. Întotdeauna  <sănătate pe pâine>.”

Ioana U., Târgu Frumos, pacientă Pediatrie

„Comportamentul întregii echipe a fost foarte plăcut. Condițiile și serviciile medicale oferite au fost de înaltă calitate.”

Diana C., pacientă Pediatrie

„Foarte bună organizare, activitatea medicală - la superlativ. Personal foarte bine pregătit, echipa profesionistă. Apreciez spiritul empatic al cadrelor medicale vis-à-vis de experiențele și trăirile pacientului.”

Ana-Maria S., Bacău, pacientă Maternitate

„Nu am cuvinte pentru a-mi exprima mulțumirea față de serviciile acordate și față de personal - ireproșabil.”

Alexandra G., Iași, pacientă Pediatrie

„Disponibilitatea cadrelor medicale, amabilitate, confort. Nu am gasit aspect negative. Minunat, este necesar doar să continuați așa.”

Roxana I., Suceava, pacientă Pediatrie

„Dr. Gall a fost de mare ajutor și d-na dr. Iliescu a avut o atitudine pozitivă și de asemenea, a fost de mare ajutor. Medicul oftalmolog a fost rapid, clar și eficient. Asistentele au fost extrem de drăguțe și pozitive.”

Ioana M., Iași, pacientă Pediatrie

„Profesionalism, corectitudine, igienă, colaborare medic-pacient, atitudine pozitivă. Mulțumiți din toate punctele de vedere.”

Claudia H., Pașcani, pacientă Pediatrie

„Un spital foarte modern, foarte curat, cu un personal excelent, așa cum ar trebui sa fie toate. Am fost foarte mulțumită de toate serviciile făcute și vă mulțumesc!”

Floarea P., Suceava, pacientă Cardiologie

„Spitalul este foarte bine dotat și personalul, foarte politicos și profesionist. Am fost foarte mulțumiți și vă suntem recunoscători.”

Maria H., Suceava, pacientă Cardiologie

„Calitatea profesională și personală a membrilor echipei medicale, atmosferă pozitivă și mediul de lucru armonios, organizarea excelentă a echipei medicale și a infirmierelor, amabilitatea acestora.”

Magda T., Iași, pacientă Maternitate

„Revin cu un nou feedback în urma celei de-a doua nașteri (prin cezariană) la Arcadia. Încep prin a mulțumi întregii echipe de doctori cu care am interacționat - dna. dr. Cacicovschi Cristina, dna. dr. Matei, dna. dr. Țugurlan, dna. dr. Pușcașu Roxana, întregului personal de asistente și, MAI ALES, domnului dr. Bogdan Țuțuianu, coordonator Departament ATI, care m-a făcut să uit că mă aflu pe masa de operație, glumind și insuflându-mi o stare de bine! Recomand cu drag acest spital, plin de OAMENI frumoși și dedicați! Vă mulțumesc!”

Andreea G, pacientă Maternitate

„Personal medical foarte drăguț, prompt, atent la nevoile/solicitările pacienților. Condiții de spitalizare foarte bune.”

Silvia T., Iași, pacientă Pediatrie

„Am remarcat profesionalismul tuturor celor implicați în actul medical în acest spital. M-au impresionat răbdarea și înțelegerea de care dau dovadă medicii și asistentii. Voi recomanda oricui să beneficieze de serviciile acestui spital.”

Adriana D., Suceava, pacientă Pediatrie

„Pe lângă condițiile igienico-sanitare foarte bune, condițiile de cazare moderne și ambientul foarte plăcut, cel mai mult am fost impresionată de calitatea actului medical, disponibilitatea personalului medical și atitudinea pozitivă. O experiență plăcută!”

Adina P., Roman, pacientă Maternitate

„Extrem de mulțumită de serviciile oferite și condițiile de tratare ca pacient. Voi reveni cu încredere întotdeauna.”

Simona S., Botoșani, pacientă Maternitate

„Am rămas impresionată de promptitudinea personalului, în situația în care am născut cu 4 zile înainte de programare.”

Marina C., Iași, pacientă Maternitate

„Nu am nimic de reproșat. Atât eu cât și familia mea ținem să mulțumim celor care au pus bazele acestui spital. Felicitări și întregului personal medical. Aici suntem tratați ca oamenii.”

Diana, pacientă Maternitate

„Servicii de calitate făcute de oameni de calitate. Am fost impresionată de domnul Țuțuianu- un om DEOSEBIT! Copilul meu nu rămâne cu o amintire neplăcută în urma intervenției, ci din contra.”

pacientă Pediatrie

„Foarte mulțumită de igienă. Foarte mulțumită de promptitudinea și amabilitatea personalului (medici, asistenți, infirmiere). Nota 10 pe toate planurile.”

Ramona Elena P., Iași, pacientă Maternitate