Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Info Pacient

Testimoniale

„Profesionalism, disponibilitate. Atenție centrată pe nevoile și dorințele pacientului. Perfecțiune în domeniul medical.”

Elena Ramona M., Pașcani, pacientă Maternitate

„Sunt copleșită de amabilitate, profesionalism și confort. Trăiesc un vis numit Spitalul Arcadia. Felicitări pentru că existați pentru noi, oamenii obișnuiți! Mulțumesc frumos d-lui dr. Iliescu și întregului personal pentru atenția și sprijinul acordat. Să fiți toții sănătoși pentru a ne oferi și nouă sănătate.”  

Dorina B., pacientă Cardiologie

„Am avut parte de o experiență grozavă la care au participat oameni competenți și dedicați cărora le mulțumesc din inima. Mulțumesc Arcadia că mi-ai prilejuit întâlnirea cu dumnealor.”

Mirela V., Iași, pacientă Maternitate

„Experiență, bun simț, seriozitate, vigilență - caracteristici întâlnite frecvent la Arcadia.”

Ana Maria I., Iași, pacientă Pediatrie

„Medicii de pe secția chirurgie-ortopedie (chirurg+anestezist) sunt și adevărați OAMENI!”

Doina P., pacientă Chirurgie

„Mulțumim domnilor dr. chirurg și anestezist pentru fețele zâmbitoare (pansament pentru suflet).”

Gică M., Roman, pacient Chirurgie

„Arcadia reprezintă locul unde ne-am bucurat și am trăit cu adevărat într-un mod plăcut momentul nașterii. Personalul ne-a impresionat prin profesionalism.”

Mihaela H., Iași, pacientă Maternitate

„Mulțumim tuturor pentru grija și răbdarea avută, precum și pentru profesionalismul și amabilitatea arătată.”  

Ines M., Iași, pacientă Pediatrie

„Arcadia Hospital este într-adevăr un spital de renume european. Personal profesionist, disponibil, dotări excelente și servicii medicale calitative.”

Gabriel Rareș I., pacient Pediatrie

„Este prima noastră experiență la Arcadia și a fost excelentă. Cel mai mult mi-a plăcut personalul care este gata permanent să ne ajute.”

Roxana B., Tg. Neamț, pacientă Pediatrie

„Un spital de nota 10.”

Maria B., Suceava, pacientă Maternitate

„Actul medical ORL excelent, mulțumiri d-lui dr. ORL Rusu Daniel.”

Mariana V., Vaslui, pacientă Chirurgie

„Am apreciat calitatea actului medical, profesionalismul și amabilitatea cadrelor medicale.”

Aristide B., Bacău, pacient Cardiologie

„Mă bucur că am ales Arcadia pentru nașterea copilului meu. Mulțumesc!”

Dumitrina C., Tulcea, pacientă Maternitate

„Condițiile și personalul sunt de cea mai înaltă calitate. O să revenim aici ori de câte ori vom avea nevoie de rezultate sigure.”

Andreea C., Dorohoi, pacientă Chirurgie

„M-am simțit respectată, tratată omenește, corect. Mi-a plăcut că mi s-au explicat atât avantajele, cât și riscurile, procedurile, atenția acordată omului. Mulțumim d-lui Rusu Daniel!”  

Antonia Maria P., Suceava, pacientă Maternitate

„Dr. Rusu, dr. Țuțuianu, dr. Lungu - medicii sunt extraordinar de atenți, răbdători, zâmbitori, generoși. Asta a contat enorm pentru starea fetiței mele care încă mai crede că am venit la o petrecere în pijamale (idee dată de dr. Lungu).”

Elena Medeea L., Iași, pacientă Pediatrie

„La exact o lună de la tratamentul chirurgical, rugăciuni și mulțumiri din suflet adresate domnului conferențiar doctor Nicolae DĂNILĂ, medic primar chirurg.”  

Pacient Chirurgie

„Vă mulțumim că existați!”

Anca L., Iași, pacientă Maternitate

„Profesioniști adevărați din toate punctele de vedere. Serviciile medicale oferite sunt la nivelul celor din afara țării. Prețul direct proporțional cu calitatea serviciilor oferite.”  

Roxana Paula G., Iași, pacientă Chirurgie

„Mii de mulțumiri dr. Daniel Rusu și dr. Bogdan Țuțuianu, precum și asistentelor ATI și Pediatrie, care nu au uitat că, înainte de a fi medic, trebuie să fii om.”

Diana C., Iași, pacientă Pediatrie

„În general, în societate sunt două sisteme care te dezumanizează: penitenciarul și spitalul, ceea ce nu este cazul cu spitalul ARCADIA. Am 65 de ani și pentru prima dată sunt tratat omenește. Tot personalul a fost foarte politicos, profesionist și foarte amabil. Mulțumesc din tot sufletul. Normalitatea m-a șocat!!!”

Dumitru M., pacient Cardiologie

„Nașterea a însemnat o experiență minunată, deoarece am avut parte de servicii de înaltă calitate și un personal bine pregătit și amabil. Am primit tot suportul necesar ca totul să decurgă foarte bine și atât eu, cât și bebelușul am fost foarte atent monitorizați. Recomand nașterea, dar și controalele prenatale pentru un confort emoțional și monitorizare atentă. Pe lângă serviciile de înaltă calitate am avut parte de oameni minunați în jur (medici, asistente), toată lumea a dat dovadă de dragoste, dăruire și profesionalism și clar au făcut astfel încât totul să fie ușor, sigur și plăcut.”  

Maria Raluca A., pacientă Maternitate

„Curățenie exemplară, dotare cu aparatură foarte bună, medici cu calități deosebite în domeniu, un respect deosebit față de pacienți, promptitudine și punctualitate, servicii medicale în pas cu ultimele noutăți în medicină.”  

Gheorghe C., Petricani, Neamț, pacient Chirurgie

„Mă voi întoarce cu drag la Arcadia pentru calitatea serviciilor personalului medical, care și de această dată a corespuns nevoilor mele. Mulțumesc!”  

Iuliana C., București, pacientă Maternitate

„Am depășit mult mai ușor emoțiile negative legate de intervenția chirurgicală a copilului meu datorită comportamentului încurajator al personalului medical. Vă felicit că le lăsați copiilor amintiri plăcute în momentele dureroase din viața lor. Pentru mine a contat enorm asta!”  

Mamă pacient Pediatrie

„Atenție și profesionalism din partea personalului, condiții de cazare excelente, aparatură medicală performantă, comunicare pe înțelesul pacienților.”

Maria C., pacient Cardiologie

„Am remarcat pozitiv: curățenia, disponibilitatea personalului de îngrijire, care are o atitudine corespunzătoare.”

Mamă pacient Pediatrie

„Aspecte pozitive: servicii medicale foarte bune, primirea de informații pozitive oricând au fost solicitate, explicarea detaliată (comprehensivă) a tuturor intervențiilor/acțiunilor medicale ce urmau a fi realizate, atmosferă agreabilă, experiență deosebită, opțiune evident pe viitor și recomandare către toate persoanele interesate.”

Angelica H., Iași, pacientă Maternitate

„Personal extraordinar de bine pregătit, persoane drăguțe și amabile care te fac să te simți ca acasă. Servicii de înaltă calitate!”  

Luminița Monica P., Iași, pacientă Maternitate

„Intervenția promptă a personalului medical, condițiile de spitalizare deosebite, personal medical foarte bine specializat. O grijă deosebită față de pacient.”  

Elena V., pacient Cardiologie

„Personal comunicativ, respectuos, profesionist, păstrează contactul cu pacientul. A fost o experiență frumoasă, spitalul reprezintă o instituție care tratează pacientul cu respect și responsabilitate.”  

Alina Loredana B., Iași, pacientă Maternitate

„M-a impresionat faptul că supravegherea copilului în prima zi de internare a fost foarte atentă și riguroasă. Tratament foarte eficient pentru afecțiunea copilului, drept pentru care a avut loc o evoluție spectaculoasă.”  

Cristina A., mamă pacient pediatrie, Iași

„Mulțumesc din suflet tuturor medicilor, asistentelor și infirmierelor care m-au îngrijit în spitalul Arcadia și în mod special celor de la ATI, care m-au îngrijit mai ceva ca pe un bebeluș.”  

Cristi C., Iași, pacient Gastric Sleeve

„Nu realizezi că ești într-un spital, ceea ce este foarte important.”

Adrian B., Iași, pacient Chirurgie

„În sfârșit un cadru medical care merită să fie numit cadru medical. Felicitări!”

Robert M., tată pacient Pediatrie

„Servicii medicale și îngrijire de calitate, condiții de spitalizare foarte bune; personalul medical și de îngrijire tratează pacienții cu responsabilitate, grijă deosebită, seriozitate, respect.”

Mihaela A., Bârlad, mamă pacient Pediatrie

„Foarte bine. Încercați să vă mențineți așa și toată lumea va fi mulțumită.”

Ana Maria C., Vaslui, mamă pacient Pediatrie

„Personal amabil, prietenos cu mica pacientă. Nu îmi doresc ca fiica mea să se mai îmbolnăvească, dar dacă se mai întâmplă, aș reveni la Arcadia.”

Ema B., Tomești - Iași, mamă pacient Pediatrie

„Suportul moral este acordat în mare măsură de personalul medical, în principal de atitudinea pozitivă a medicilor.”

Maria D., Iași, pacientă Maternitate

„Experiență plăcută, indiferent de inconvenientul intervenției chirurgicale.”

Alin F., tată pacient Chirurgie Pediatrică

„Sunt foarte mulțumit, datorită acestui spital mai trăiesc.”

Ioan D., Comarna, pacient Chirurgie

„Este a patra spitalizare pentru noi în departamentul Pediatrie. Ca și în celelalte dăți, am fost foarte mulțumiți de serviciile oferite și de comportamentul personalului medical și a celui auxiliar.”

Alina S., Iași, mamă pacient Pediatrie

„Momentan sunt foarte mulțumită, să o țineți tot așa.”

Mihaela E., Buruienești - Neamț, mamă pacient Pediatrie

„Servicii medicale de calitate. O neplăcere medicală transformată în bine, datorită îngrijirii și profesionalismului medical.”

Sebastian A., Ciordești - Iași, tată pacient Chirurgie Pediatrică

„Am apreciat calitatea în relația spital -  pacient. Sunt mulțumită de serviciile incluse în pachetul de naștere. Sunt multumită că am putut continua relația cu medicul meu curent în calitate de colaborator Arcadia. Sper să nu revin des, dar, oricând, o voi face cu încredere.”  

G. I., Suceava, pacientă Maternitate

„La Arcadia am avut parte de experiențe de neuitat. Echipa medicală din cadrul Maternității m-a ajutat să aduc pe lume 2 copii frumoși și sănătoși. Le mulțumesc din suflet!”  

C. M., Iași, pacientă Maternitate

„Totul a fost la nivelul așteptărilor și al prețului.”  

O. I., Iași, pacientă Maternitate

„Servicii medicale ireproșabile, personal calificat, foarte amabil, condiții de spitalizare foarte bune, curățenie impecabilă. Nașterea a fost o experiență foarte frumoasă și acest lucru se datorează spitalului și personalului.”  

C. A., Iași, pacientă Maternitate

„Mi-a plăcut că am fost foarte informată de serviciile oferite, iar personalul a fost foarte zâmbitor (ceea ce te face să te relaxezi, să nu te simți chiar ca la spital). Dacă voi mai avea nevoie de servicii medicale, voi apela din nou la Arcadia pentru că am fost și sunt mulțumită de condiții și calitatea serviciilor.”  

P.A., Iași, pacientă Maternitate