Articole medicale

20.05.2013

Vara aceasta, Arcadia te îndeamnă să „Stai drept” Posturografie și servicii de kinetoterapie la preț promoțional!

Cât de des te gândești la poziția în care stai, la postura corpului tău sau la deformările pe care le-a suferit coloana ta vertebrală în decursul timpului?

Posturograful este un aparat-minune, care dispune de trei unități de analiză și diagnostic pentru a-ți spune ce probleme ai în privința staticii plantare, a echilibrului și a poziției coloanei vertebrale. Pe baza acestor date, medicul de recuperare medicală și kinetoterapeutul alcătuiesc un program personalizat de exerciții fizice, pentru corecția deficiențelor posturale și pentru optimizarea tuturor elementelor care contribuie la echilibru, la o postură corectă și - mai ales - la o deplină stare de bine.

Iar dacă nu ai avut până acum răgaz să te gândești la astfel de chestiuni, e momentul să o faci: la Arcadia, oferta promoțională din programul Stai drept! include prețuri cu reduceri de până la 33% pentru consultația la medicul de recuperare medicală și o posturografie adaptată nevoilor tale, precum și pentru ședințele de kinetoterapie. În plus, poți beneficia de reduceri și la alte proceduri de electro-fizioterapie, dacă ele îți sunt indicate de medic în cadrul consultației de recuperare medicală.

Stai drept, trăiește activ și gândește sănătos - iată mesajul general prin care Arcadia îți reamintește să te privești în oglindă cu ochi atenți și să iei măsuri, din timp, pentru a-ți menține postura armonioasă și sănătoasă, statica perfectă, tonusul și vitalitatea. Ofertă deschisă adulților și copiilor deopotrivă!

Stai drept!

Ofertă promoțională

pentru posturografie și kinetoterapie

Preț

Reducere față de preț listă

Pachet evaluare

  • Consultație inițială Recuperare medicală - dr. Laura Alexa
  • Posturografie 1 element

(podoscopie sau analiză echilibru sau analiză coloană vertebrală)

100 lei

33%

Kinetoterapie - preț pe ședință, indiferent de numărul de ședințe

34 lei

15%

Proceduri de electro-fizioterapie

 

15%

Oferta promoțională „Stai drept!" este valabilă până la data de 31 august 2013.

Reducerile de preț la ședințele de kinetoterapie și la procedurile de electro-fizioterapie sunt accesibile numai pentru persoanele care au achiziționat pachetul promoțional de evaluare, consultație + posturografie.

Informații & programări

Call Center: 0232 920.