Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Sănătate, acasă.

Program dedicat
românilor din afara țării.

Programul „Sănătate, acasă“ este dezvoltat în conformitate cu misiunea asumată de Arcadia, de a oferi servicii medicale de calitate și este dedicat ție, românului plecat din țară, și familiei tale.

Valorifică-ți la maximum timpul pe care îl petreci acasă, în România. Alături de familia ta, pune accent și pe starea voastră de sănătate. Pentru a vă putea bucura împreună de vacanță.

Înțelegem nevoile tale de sănătate și îți dedicăm un program special conceput pentru tine.

1 2 3 4
1
1

Consilieri dedicați și linie telefonică specială

Suntem aici, pentru a-ți răspunde la toate întrebările. Îți oferim toate detaliile de care ai nevoie și ne adaptăm nevoilor tale de sănătate prin circuite medicale personalizate. Ne poți contacta foarte ușor, prin formularul de pe această pagină, telefon sau aplicații speciale pentru comunicare.

1
2

Servicii medicale integrate

Beneficiezi de structura integrată Arcadia – Spitale și Centre Medicale, cea mai mare rețea medicală din Nord-Estul României: peste 40 de specialități medicale și chirurgicale, medici de top, cu experiență internațională, tehnologia viitorului pentru diagnostic și tratament.

1
3

Calendar special de programări

Am creat un circuit special, pe care-l personalizăm, în funcție de necesitățile tale. Stabilim împreună programările, astfel încât să valorifici la maximum timpul de care dispui atunci când vii acasă.

1
4

Analiza dosarului medical

Parcurgi ușor primul pas pentru evaluarea stării tale de sănătate. Apoi, continuăm împreună pe circuitul pe care l-am creat special pentru tine – către medicul specialist pentru diagnostic și tratament.

1
5

Toate documentele de care ai nevoie...

La solicitarea ta, vei primi gratuit dosarul medical complet și alte tipuri de documente care-ți sunt de folos – facturi speciale pentru decontare, adeverințe pentru acordarea de concedii medicale etc.

1
6

... în limba statului în care trăiești

Îți oferim asistență pentru traducerea documentelor medicale, astfel încât dosarul tău medical să fie accesibil și medicului din țara în care trăiești.

Contactează consilierul tău dedicat

Nume și prenume*

Vârsta*

Telefon*

Țara*

Email*

Mesaj

Consilierul
tău dedicat

  • i1
  • i2
  • i3
  • i4

Program de lucru:
L-V: 10:00 - 20:00

Tel: 0040 740 920 920

E-mail: international@arcadiamedical.ro

* În cazul în care vă veți da consimțământul, vom putea prelucra datele dvs. personale și în scopuri de marketing, precum transmiterea de informări prin diverse mijloace de comunicare (e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare permise prin lege) cu privire la acțiuni desfășurate în viitor de către Arcadia, invitații, primirea de diverse materiale publicitare, informative și/sau obiecte promoționale și/sau mostre.

Datele personale ale minorilor nu vor fi prelucrate în scop de marketing.

Sunt de acord


Nu sunt de acord cu prelucrarea în scop de marketing


Arcadia prelucrează cu bună credință și în conformitate cu prevederile legale datele dumneavoastră personale. Vom prelucra datele dvs. atâta timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor noastre sau până la retragerea consimțământului în cazul în care prelucrarea se realizează în baza consimțământului dvs.

Potrivit legii, aveți următoarele drepturi: de acces și rectificare, de a vă opune prelucrării, de a cere restricționarea sau ștergerea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, precum și dreptul de a se adresa Autorității Naționale De Supraveghere A Prelucrării Datelor Cu Caracter Personal în cazul în care considerați că prelucrarea s-a realizat cu nerespectarea drepturilor și prevederilor legale în vigoare. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, la sediul Arcadia din Iasi, str. Cicoarei nr. 2.

Știința Arcadia