Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0758 100 700

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

În fiecare zi e
mai frumoasă.

Până la 20% cadou la serviciile de
înfrumusețare și întinerire

De când mă știu
mami e cea mai
frumoasă.

Până la 20% cadou la serviciile de
înfrumusețare și întinerire

De la ea am învățat
ce înseamnă
frumusețea.

Până la 20% cadou la serviciile de
înfrumusețare și întinerire

Femeia este fericită când se vede
frumoasă în ochii celor dragi

A arăta și a te simți bine în fiecare zi atunci când semnele unei vieți agitate și ale trecerii timpului se fac vizibile pe chip, devine o provocare. Arcadia îți dăruiește până la 20% cadou la cele mai eficiente tratamente de înfrumusețare și anti-aging pentru a rămâne cea mai frumoasă și apreciată de cei dragi ție.

Acidul
hialuronic

  • cea mai rapidă alternativă anti-aging;
  • este utilizat pentru umplerea ridurilor nazo-geniene, redobândirea volumului conturului facial, estomparea cearcănelor și a aspectului de "ochi obosit", volumizarea și hidratarea buzelor;
  • este eliminat complet din organism după 9-12 luni de la injectare.

Toxina
botulinică

  • denumită și "lifting fără bisturiu";
  • indicată pentru a contracara formarea sau adâncirea ridurilor de expresie, a celor din zona frunții ("labei de gâscă");
  • efectul devine vizibil după câteva zile și durează aproximativ 3-4 luni.

Terapia
Dracula

  • se utilizează pentru tenul tânăr și matur, reduce ridurile superficiale, îmbunătățește dramatic textura tenului agresat actinic (afectat de radiația solară), ameliorează ridurile și șanțurile adânci de repaos;
  • este minim invazivă, necesită 20 minute iar efectul ei durează peste 18 luni;
  • fără reacții adverse deoarece substanța injectată este plasma proprie bogată în factori de creștere care stimulează sinteza de colagen.

Programează-te online

Call center: 0232 920

office@arcadiamedical.ro

* În cazul în care vă veți da consimțământul, vom putea prelucra datele dvs. personale și în scopuri de marketing, precum transmiterea de informări prin diverse mijloace de comunicare (e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare permise prin lege) cu privire la acțiuni desfășurate în viitor de către Arcadia, invitații, primirea de diverse materiale publicitare, informative și/sau obiecte promoționale și/sau mostre.


Datele personale ale minorilor nu vor fi prelucrate în scop de marketing.


Sunt de acordNu sunt de acord cu prelucrarea in scop de marketingArcadia prelucrează cu bună credință și în conformitate cu prevederile legale datele dumneavoastră personale. Vom prelucra datele dvs. atâta timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor noastre sau până la retragerea consimțământului în cazul în care prelucrarea se realizează în baza consimțământului dvs.


Potrivit legii, aveți următoarele drepturi: de acces și rectificare, de a vă opune prelucrării, de a cere restricționarea sau ștergerea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, precum și dreptul de a se adresa Autorității Naționale De Supraveghere A Prelucrării Datelor Cu Caracter Personal în cazul în care considerați ca prelucrarea s-a realizat cu nerespectarea drepturilor și prevederilor legale în vigoare. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, la sediul Arcadia din Iași, str. Cicoarei nr. 2.