Articole medicale

08.05.2020

Afecțiunile glandei tiroide pot fi investigate gratuit la Arcadia

Mereu aproape de așteptările și nevoile de sănătate ale pacienților și având în vedere incidența crescută a afecțiunilor endocrinologice, Arcadia – Spitale și Centre Medicale a dezvoltat un pachet special, dedicat sănătății tiroidei.

Senzația de slăbiciune, amețeala, frisoanele, creșterea sau scăderea bruscă a greutății, transpirația excesivă, starea de agitație permanentă, pierderea părului, toate pot fi semne ale funcționării precare a glandei în formă de fluture – tiroida. 

Pachet Tiroidă, dedicat femeilor cu vârsta de peste 40 de ani         

  • analize de laborator (hemoleucogramă, TSH, Free T4, calciu ionic, fosfor, creatinină, fosfataza alcalină, ATPO-Ac antitiroperoxidaza, calciu total, magneziu);                          
  • consultație Endocrinologie – dr. Ioana Luca, medic specialist Endocrinologie, dr. Pamela Apetrii, medic specialist Endocrinologie, dr. Ana Tofan, medic specialist Endocrinologie;
  • ecografie tiroidă;
  • măsurare tensiune arterială;
  • pulsoximetrie;
  • consiliere nutrițională.               

Investigațiile sunt disponibile începând cu data de 18 mai 2020, doar cu programare prealabilă Call Center Arcadia – 0232 920, în limita locurilor disponibile. În Spitalele și Centrele Medicale Arcadia se aplică constant măsuri importante pentru menținerea unui mediu sigur pentru toți: pacienți și echipă medicală.

Mențiuni: 

* Pachetul de servicii medicale este accesibil pentru pacienții asigurați, pe baza biletului de trimitere CAS către specialitatea Endocrinologie, în limita locurilor disponibile.
 * Medicul Arcadia își rezervă dreptul de a nu încadra pacientul în acest program dacă patologia acestuia nu o permite și de a recomanda alte investigații.
 * Medicul de familie poate trimite pacienți sub vârsta de 40 ani, în cazul unui diagnostic anterior de probleme cu tiroida.


 

Powered by Froala Editor