Misiune, Viziune, Valori Arcadia

Misiune

Am creat Arcadia din grijă pentru oameni și din preocuparea de a dezvolta standardele de performanță în sistemul medical. Arcadia este rețeaua de spitale și centre medicale unde profesionaliștii din domeniu tratează și găsesc soluții personalizate pentru pacienți, într-un cadru de îngrijire de nivel internațional.

Misiune

Viziune

Arcadia este cea mai mare rețea medicală multidisciplinară privată din zona Moldovei, dotată cu tehnologie de ultimă generație, un mediu confortabil, dezvoltat pentru ca toți cei care intră aici să se simtă în siguranță. Arcadia este un sistem de valori, o platformă care interconectează excelența medicală, tehnologia și oamenii.

Viziune

Valori

Empatie

Tratăm pacienții cu respectul pe care îl merită, oferindu-le încrederea și susținerea de care au nevoie. Interacțiunea noastră cu pacienții, dar și cu fiecare membru al echipei Arcadia, pe lângă profesionalism, este caracterizată de empatie.

Ne desfășurăm întreaga activitate într-o perspectivă nuanțată, centrată pe nevoile particulare ale fiecărui pacient. Acordăm atenție și apreciere și construim o relație pozitivă unii cu ceilalți.

Ne dezvoltăm capacitățile de învățare socială și îmbinăm experiența afectivă cu cea cognitivă.

Empatie

Învățare continuă

Dezvoltăm competențe și creștem echipe, având ca obiectiv excelența în actul medical, în beneficiul pacienților.

Învățare continuă

Pasiune

Inspirați de viață, tratăm oameni, nu afecțiuni, cu cea mai avansată tehnologie, printr-o abordare medicală multidisciplinară.

Pasiune

Inovație

Ne dezvoltăm permanent, stabilim standarde în sistemul medical, găsim soluții medicale personalizate.

Inovație

Focus

Ne concentrăm în permanență atenția pe pacient, echipă, dezvoltare și comunitate.

Focus