Articole medicale

07.03.2017

Arcadia 2017: Lumea sănătății tale!

În ultimii 7 ani, am învățat de la dumneavoastră, pacienții noștri, care vă sunt nevoile, așteptările și speranțele atunci când veniți la medic. Cum vă putem fi aproape, ce vă putem promite și cum să fim mai eficienți în eforturile noastre pentru sănătate.

Am urmărit constant să completăm paleta de servicii și să vă oferim într-un singur loc toată îngrijirea medicală. Medici buni, care lucrează cu dăruire. Aparatură nouă, săli de primire și internare luminoase și primitoare.
Zâmbet. Siguranță. Inovație. Performanță.
O rețea medicală integrată (Policlinici, Spitale, Centre de Imagistică), cu peste 40 de specialități medicale. O echipă dedicată zilnic experienței pacientului. Peste 300 de medici.
Locul unde te faci bine și veghezi asupra sănătății întregii familii. Unde înveți să previi, dar și să te recuperezi repede, atunci când viața te ia prin surprindere. Unde ai acces la cele mai noi tehnici medicale.

Și am reușit. Arcadia e lumea sănătății tale!

Vă mulțumim tuturor pentru încredere și pentru feedback-ul permanent, din care învățăm să ne facem treaba tot mai bine și să continuăm promovarea unui sistem medical în care putem cu toții să credem!

Pe parcursul acestui an, veți regăsi în materialele de promovare părți din lumea noastră, așa cum o împărtășim cu voi la Arcadia.
Menținem dialogul deschis și vă așteptăm gândurile și sugestiile, ca și până acum, pe pagina de Facebook, pe e-mail sau prin intermediul formularului de feedback de pe site și de la recepțiile noastre.

Vizual campanie de promovare chirurgie 2017

Vizual campanie de promovare pediatrie 2017