Articole medicale

11.12.2018

Arcadia – bucurii și exemplu pozitiv pentru 250 de copii preșcolari din Iași

La începutul lunii decembrie, la Muzeul Mitropolitan Iași, s-a desfășurat cea de-a IV-a ediție a proiectului educațional „Sfântul Nicolae – Prietenul Copiilor”, inițiat de Grădiniţa nr. 25 din Iași și susținut de Arcadia – Spitale și Centre Medicale.

Alături de 250 de preșcolari, din 21 de grădinițe ieșene, Arcadia a dat startul sărbătorilor de iarnă – cu bucuria de a oferi un exemplu pozitiv tuturor copiilor. A dărui înseamnă a trăi frumos. A trăi frumos înseamnă a descoperi un secretul stării de bine. Acesta este mesajul pe care Arcadia – Spitale și Centre Medicale îl transmite zi de zi și pe care l-a împărtășit cu toți copiii prezenți, în spiritul principiilor pe care le promovează: educație pentru sănătate, grijă și compasiune față de semeni.

Creativitatea celor 250 de copii, exprimată la atelierele de lucru special amenajate, a fost premiată cu daruri, diplome și trofee, oferite chiar de Moș Nicolae.

Rețeaua de sănătate Arcadia derulează constant acțiuni de responsabilitate socială și sprijină proiecte de dezvoltare locală și regională, din dorința de a se implica în viața comunității și a reprezenta un vector de schimbare.