Articole medicale

10.10.2017

Caravana A-Baby – curs interactiv Arcadia despre sarcină, naștere și rolul de părinte

Caravana a-BabyÎn perioada 12 octombrie – 16 noiembrie, viitoarele mămici din regiunea Moldovei vor putea participa gratuit la cel mai mare curs interactiv, menit să faciliteze întâlnirea și dialogul cu specialiștii Arcadia. A-Baby este un eveniment dedicat pregătirii întâmpinării celui mai frumos moment din viața unui cuplu – nașterea unui copil – și se va desfășura în 6 ediții consecutive în orașele Bacău, Suceava, Vaslui, Piatra Neamț, Botoșani și Iași.

Din dorința de a fi tot mai aproape de oameni și de nevoile lor, Rețeaua Medicală Arcadia derulează o nouă ediție a Caravanei A-Baby, care are ca scop principal informarea și educarea viitoarelor mămici pentru întâmpinarea schimbărilor ce vor apărea în viața lor.
Medicii obstetricieni, neonatologi, kinetoterapeuții și consilierii Arcadia – ghizi în aventura sarcinii și a nașterii – sunt pregătiți să ofere participantelor informații, sfaturi, îndrumare și sprijin. Cursul interactiv „A-Baby – ghidul tău pentru a fi părinte” include:

  • „Totul pentru o naștere perfectă” – întâlnire cu medicul obstetrician;
  • „Bebelușul – un început de viață” – întâlnire cu medicul neonatolog;
  • „Sarcina – o aventură a corpului meu” – întâlnire cu un kinetoterapeut;
  • „Maternitatea Arcadia – locul celui mai sigur început în viață” – întâlnire cu consilierul Arcadia;
  • Sesiune interactivă cu întrebări și răspunsuri;
  • Tombola A-Baby – premii extraordinare oferite de Arcadia și partenerii săi.

Într-o atmosferă relaxantă, deschisă, la fel ca cea din cabinetele Rețelei Medicale Arcadia, participantele vor primi răspunsuri la toate întrebările care le preocupă, astfel încât să aștepte momentul nașterii cu încredere, bucurie și liniște. Caravana A-Baby oferă fiecărei viitoare mămici șansa de a primi cele mai avizate informații și sfaturi practice, în măsură să alunge orice grijă și temere.

Alături de partenerii săi, Arcadia va oferi cadouri fiecărei participante. În plus, toate viitoarele mămici au șansa de a câștiga un premiu la tombola A-Baby cu care se va încheia fiecare curs.

La finalul ediției de toamnă a caravanei, toate participantele din cele 6 orașe vor avea șanse egale de câștig la marea tombolă, la care vor fi oferite prin tragere la sorți 5 mari premii, după cum urmează:

  • Premiul I – nașterea gratuită în Maternitatea Arcadia;
  • Premiul II – kit de recoltare celule stem Lifeline;
  • Premiul III – 1 kit de sterilizare + 1 voucher in valoare de 500 lei pentru achiziția de produse Chicco;
  • Premiul IV – 1 baby nest oferit de pernegravide.ro;
  • Premiul V – 1 kit „Mămici începătoare” oferit de Laboratoarele Fiterman.

Regulamentul tombolei A-Baby poate fi citit aici.

Participarea la cursul A-Baby este gratuită. Înscrierea se face online, în limita locurilor disponibile, prin completarea și trimiterea formularului de înscriere de aici. Cursul este dedicat exclusiv femeilor însărcinate și se va derula, începând cu ora 16:00, după următorul calendar: 12 octombrie – Bacău, 19 octombrie – Suceava, 26 octombrie – Vaslui, 2 noiembrie – Piatra Neamț, 9 noiembrie – Botoșani, 16 noiembrie – Iași.

Partenerii Caravanei A-Baby: Lifeline, Chicco, pernegravide.ro, Danina Line, Laboratoarele Fiterman, Little Texas.

Maternitatea Arcadia, Spital Prieten al Mamei și Copilului, este alături de viitoarele mămici de la prima ecografie și până în momentul nașterii, cu o echipă multidisciplinară de specialiști, aparatură performantă, săli de naștere moderne, grijă și respect pentru noua familie și pachete de servicii medicale atent gândite. Maternitatea Arcadia susține și promovează alăptarea și oferă servicii de spitalizare premium, în rezerve cu rooming-in (mama și copilul).