Articole medicale

09.07.2018

Consultații gratuite de Pediatrie generală la Arcadia

Pentru că un copil sănătos înseamnă o familie fericită, la Arcadia, facem echipă pentru sănătatea celui mic. Începând din data de 12 iulie 2018, vă puteți programa la numărul de Call Center 0232 920 pentru o consultație gratuită de Pediatrie generală* la medicii Arcadia:

Nume și prenume medic

Grad profesional

Dr. Anca Călinescu

medic specialist Pediatrie

Dr. Cristina Cura

medic specialist Pediatrie

Dr. Mihaela Diana Fitrolakis

medic specialist Pediatrie

Dr. Irina Mucenica

medic specialist Pediatrie

Dr. Tereza Petruț

medic specialist Pediatrie

Dr. Oana Temneanu

medic primar Pediatrie

Dr. Suzana Vochin

medic specialist Pediatrie

*Consultațiile se acordă pe baza biletului de trimitere emis de medicul de familie, în limita fondurilor disponibile.

În Centrul de Pediatrie Arcadia, medicii acordă maximă atenție studiului și tratării afecțiunilor copiilor. Structura integrată (Policlinică, Spital, Centre de Imagistică) și echipa multidisciplinară asigură un tratament complex al afecțiunilor copiilor, care necesită îngrijiri diferite de cele acordate adulților. Fiecare caz este abordat individual, cu atenție și dedicare, astfel încât examinarea să nu constituie un motiv de stres pentru cel mic.

Arcadia – Spitale și Centre Medicale este cea mai mare rețea privată de sănătate din regiunea Moldovei, oferind servicii integrate (Spital, Policlinică, Imagistică medicală) în peste 40 specialități medicale. Cu 6 Centre Medicale inaugurate în Iași, Arcadia este aproape de nevoile de sănătate ale fiecărui pacient, reprezentând un pilon important al comunității și al sistemului medical privat național.