Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Evaluări gastroenterologice gratuite prin programul Consultația deschisă

La sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul programului CONSULTAÈšIA DESCHISĂ, sunt oferite gratuit servicii de consiliere medicală și evaluare a stării de sănătate, cu participarea dr. Roxana Irimia, medic specialist Gastroenterologie.

Serviciile de evaluare gastroenterologică oferite GRATUIT sâmbătă, 30 martie, în intervalul 10.00-14.00, la Centrul Medical Arcadia Sărărie sunt:

  • anamneză și consiliere medicală,
  • consult clinic,
  • ecografie abdomen total.

Informații & programări:
Call Center: 0232 920

Vă invităm să citiți mai jos termenele și condițiile pentru derularea programului de evaluare și consiliere medicală gratuită CONSULTAȚIA DESCHISĂ:

1. Accesul pacienților la evaluările medicale gratuite din cadrul programului „Consultația deschisă" se face pe bază de programare prealabilă prin Call Center 0232 920. Accesul este liber și egal pentru toți pacienții, în condițiile prezentului regulament.

2. Programarea pacienților se face în ordinea solicitărilor, în limita orarului de consultații gratuite stabilit în fiecare zi de campanie. Solicitările pentru programare se primesc la serviciul Call Center numai după anunțarea publică a ofertei pentru ziua de campanie curentă.

3. Fiecare pacient are dreptul la o singură consultație gratuită pe trimestru, în cadrul programului „Consultația deschisă".

4. Este interzis ca doi sau mai mulți membri ai unei singure familii, rude de gradul I, să se programeze în aceeași zi de campanie, pentru același tip de serviciu medical gratuit.

5. Este interzis accesul la serviciile gratuite din cadrul programului „Consultația deschisă" pentru angajații Arcadia și rudele lor de gradul I.

Serviciile de mai sus sunt oferite GRATUIT în cadrul programului CONSULȚIA DESCHISĂ, o inițiativă de responsabilitate socială a rețelei private Arcadia.

Mai multe informații despre programul CONSULTAȚIA DESCHISĂ sunt disponibile pe site.

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou

Sindromul diareic

Sindromul diareic reprezintă una dintre manifestările majore ale patologiei digestive și este totodată o problemă de sănătate publică de o importanță deosebită. Cea mai mare parte a diareelor acute sunt de origine infecțioasă, încetează de la sine și nu reprezintă un pericol ...

citește mai departe