Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

În weekend, evaluări cardiologice GRATUITE oferite de Arcadia

La acest sfârșit de săptămână, Arcadia organizează cea de-a treia ediție a evenimentului medical „Ascultă-ți inima!”, prilejuit de Ziua Națională a Inimii, și oferă evaluări cardiologice gratuite pentru persoanele cu risc cardiovascular crescut sau pentru cei care doresc, în scop preventiv, să își verifice starea de sănătate. Acțiunea va avea loc în zilele de sâmbătă, 11 mai, și duminică, 12 mai, la Punctul de Prim-Ajutor Arcadia din Palas Mall, între orele 11:00-17:00.

 

În cursul zilei de sâmbătă, persoanele interesate pot beneficia de electrocardiografii gratuite, de măsurători de tensiune și pulsoximetrie, precum și de o evaluare a riscului individual cardiovascular, servicii asigurate de către dr. Constantin Rusu.

Pacienții care doresc să facă o ecografie cardiacă sunt așteptați la locația acțiunii în cursul zilei de duminică, atunci când dr. Iulia Amîțoaie și dr. Alexandru Cozma vor asigura serviciile medicale gratuite de evaluare cardiovasculară.

Persoanele interesate de serviciile gratuite oferite în acțiunea „Ascultă-ți inima” sunt rugate să se prezinte la locația evenimentului (Palas Mall – Punctul de Prim-Ajutor Arcadia, intrare carusel) între orele 10:00-11:00, în zilele de sâmbătă și duminică, pentru a se programa la serviciul dorit în ziua respectivă, în limita locurilor disponibile.

Fiecare persoană poate beneficia de o singură evaluare în cursul acțiunii, optând fie pentru pachetul de evaluare de sâmbătă (ECG, TA, pulsoximetrie, factori de risc), fie pentru cel de duminică (ecografie cardiacă și consiliere).

Acțiunea de screening cardiologic gratuit „Ascultă-ți inima!” este o inițiativă de responsabilitate socială a rețelei Arcadia și se află anul acesta la cea de-a treia ediție.

Actiune dedicata persoanelor cu probleme cardiovasculare.

 

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou

Coronarografia

Mușchiul cardiac (miocardul) este aprovizionat cu sânge de două artere coronare (dreapta și stânga). Ele iau naștere la nivelul aortei, ...

citește mai departe