Articole medicale

06.09.2017

Prof. dr. Pedro Clarós revine la Arcadia pentru o nouă sesiune specială de intervenții chirurgicale ORL

Sâmbătă, 9 septembrie, în cadrul Spitalului Multidisciplinar Arcadia, va avea loc o nouă sesiune specială de intervenții chirurgicale din sfera ORL, cu participarea prof. dr. Pedro Clarós din Barcelona, Spania. Acesta este al cincilea an consecutiv când reputatul medic spaniol se alătură echipei medicale Arcadia pentru a aborda cazuri ORL de complexitate sporită.

Prof. dr. Pedro Clarós se bucură de o largă recunoaștere internațională în sfera plasticii faciale și în tratamentul chirurgical al tuturor tipurilor de hipoacuzie. Complexa sa activitate medicală, academică și pedagogică a atras, de-a lungul timpului, numeroase distincții, printre care și titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa" Iași, în 1999.

În 2013, 2014, 2015 și 2016 câteva zeci de pacienți din regiunea Moldovei au beneficiat de intervenții chirurgicale la cel mai înalt nivel de îngrijire și dotări tehnologice, efectuate de echipa medicală coordonată de prof. dr. Pedro Clarós (Clinica Clarós) și dr. Daniel Rusu (Arcadia).

Această sesiune specială de intervenții chirurgicale se înscrie pe linia de colaborări internaționale inițiată de Arcadia – Spitale și Centre Medicale, un punct important în dezvoltarea serviciilor medicale puse la dispoziția pacienților de cea mai mare rețea medicală din regiune.