Articole medicale

02.06.2016

Prof. dr. Pedro Clarós - Spania revine la Spitalul Arcadia pentru o nouă sesiune specială de intervenții chirurgicale ORL

Pe 25 și 26 iunie, la Spitalul Multidisciplinar Arcadia se va desfășura o nouă sesiune specială de intervenții chirurgicale ORL, cu participarea extraordinară a prof. dr. Pedro Clarós din Barcelona, Spania.

Acesta este al patrulea an consecutiv când reputatul medic spaniol se alătură echipei medicale Arcadia pentru a aborda cazuri ORL de complexitate sporită.
Prof. dr. Pedro Clarós se bucură de o largă recunoaștere internațională în sfera plasticii faciale și în tratamentul chirurgical al tuturor tipurilor de hipoacuzie. Complexa sa activitate medicală, academică și pedagogică a atras, de-a lungul timpului, numeroase distincții, printre care și titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa" Iași, în 1999.

În 2013, 2014 și 2015, câteva zeci de pacienți din regiunea Moldovei au beneficiat de intervenții chirurgicale la cel mai înalt nivel de îngrijire și dotări tehnologice, efectuate de echipa medicală coordonată de prof. dr. Pedro Clarós (Clinica Clarós) și dr. Daniel Rusu (Arcadia).
În sesiunea din 2016 vor fi abordate un număr aproximativ de 15 intervenții de chirurgie plastică cervico - facială și de corecție funcțională în sfera ORL: rinoseptoplastii, timpanoplastii, mastoidectomii, operații chirurgicale ale urechii medii.

Selecția pacienților pentru intervenție se va face pe baza complexității cazului medical.
Persoanele cu patologie specifică ce doresc să beneficieze de intervenții în cadrul acestei sesiuni chirurgicale sunt rugate să se programeze pentru o evaluare medicală ORL la dr. Daniel Rusu, în cadrul Policlinicii Arcadia din str. Cicoarei, nr. 2.

Programările se pot realiza la numărul unic de Call Center - 0232 920