Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Prof. dr. Pedro Clarós - Spania revine la Spitalul Arcadia pentru o nouă sesiune specială de intervenții chirurgicale ORL

Pe 25 și 26 iunie, la Spitalul Multidisciplinar Arcadia se va desfășura o nouă sesiune specială de intervenții chirurgicale ORL, cu participarea extraordinară a prof. dr. Pedro Clarós din Barcelona, Spania.

Acesta este al patrulea an consecutiv când reputatul medic spaniol se alătură echipei medicale Arcadia pentru a aborda cazuri ORL de complexitate sporită.
Prof. dr. Pedro Clarós se bucură de o largă recunoaștere internațională în sfera plasticii faciale și în tratamentul chirurgical al tuturor tipurilor de hipoacuzie. Complexa sa activitate medicală, academică și pedagogică a atras, de-a lungul timpului, numeroase distincții, printre care și titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa" Iași, în 1999.

În 2013, 2014 și 2015, câteva zeci de pacienți din regiunea Moldovei au beneficiat de intervenții chirurgicale la cel mai înalt nivel de îngrijire și dotări tehnologice, efectuate de echipa medicală coordonată de prof. dr. Pedro Clarós (Clinica Clarós) și dr. Daniel Rusu (Arcadia).
În sesiunea din 2016 vor fi abordate un număr aproximativ de 15 intervenții de chirurgie plastică cervico - facială și de corecție funcțională în sfera ORL: rinoseptoplastii, timpanoplastii, mastoidectomii, operații chirurgicale ale urechii medii.

Selecția pacienților pentru intervenție se va face pe baza complexității cazului medical.
Persoanele cu patologie specifică ce doresc să beneficieze de intervenții în cadrul acestei sesiuni chirurgicale sunt rugate să se programeze pentru o evaluare medicală ORL la dr. Daniel Rusu, în cadrul Policlinicii Arcadia din str. Cicoarei, nr. 2.

Programările se pot realiza la numărul unic de Call Center - 0232 920

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou

Ce înseamnă, de fapt, operația „de polipi”?

Adenoidita cronică (vegetaţiile adenoide) reprezintă una dintre cele mai comune afecţiuni ale copilului mic, în sfera bolilor ORL. Este o problemă care poate fi tratată chirurgical, în cele mai bune condiții și cu rezultate spectaculoase, dar care poate avea efecte dramatice dacă ...

citește mai departe