Articole medicale

18.05.2011

Terapie de grup

Începând cu 14 iunie 2011, la Arcadia Hospital, în cadrul cabinetului de Psihologie, se vor desfășura ședințe de terapie de grup.

Terapia de grup se bazează pe o relație interpersonală în care membrii grupului și terapeutul sunt parteneri ai unei călătorii care are ca scop eliminarea progresivă a obstacolelor din calea dezvoltării personale.

Atunci când experimentezi probleme emoționale, relaționale,  atunci când parcurgi un eveniment de viață cauzator de suferință ( divorț, despărțire, pierdere), terapia de grup te poate ajuta mult.

Uneori alegem să "ascundem" de ceilalți problemele cu care ne confruntăm în viața noastră. A pune în cuvinte și a împărtăși experința/suferința ta în cadrul unui grup de terapie,  unde beneficiezi de un cadru securizant și de ghidare specializată, înseamnă să te lași „văzut" și are valențe profund vindecătoare.

În cadrul unui grup de terapie te poți experimenta acceptându-te și fiind acceptat cu toate problemele tale și  poți exersa deprinderi de comunicare și relaționare, poți îmbunătăți stiluri de comunicare și poți câștiga noi prieteni.

Terapia de grup se va derula pe parcursul a 12 ședințe de câte 2 ore, săptămânal.

Mod de desfășurare: grupuri de maximum 12 persoane

Cost* ședință:  50 ron

Locația: Arcadia Hospital, str. Cicoarei nr.2 

Psihoterapeut - Claudia Briscan

Programări și informații
Call Center: 0232 920

*Plata se face fie integral, la început, fie 300 ron la prima ședință, iar restul la a cincea întâlnire.