Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Afecțiunile glandei tiroide pot fi investigate gratuit la Arcadia

Afectiunile tiroideiMereu aproape de așteptările și nevoile de sănătate ale pacienților și având în vedere incidența crescută a afecțiunilor endocrinologice, Arcadia – Spitale și Centre Medicale a dezvoltat un pachet special, dedicat sănătății tiroidei.

Senzația de slăbiciune, amețeala, frisoanele, creșterea sau scăderea bruscă a greutății, transpirația excesivă, starea de agitație permanentă, pierderea părului, toate pot fi semne ale funcționării precare a glandei în formă de fluture – tiroida.

Pachet Tiroidă, dedicat femeilor cu vârsta de peste 40 de ani        

  • analize de laborator (hemoleucogramă, TSH, Free T4, calciu ionic, fosfor, creatinină, fosfataza alcalină, ATPO-Ac antitiroperoxidaza, calciu total, magneziu);                          
  • consultație Endocrinologie – dr. Ioana Luca, medic specialist Endocrinologie, dr. Pamela Apetrii, medic specialist Endocrinologie, dr. Ana Tofan, medic specialist Endocrinologie;
  • ecografie tiroidă;
  • măsurare tensiune arterială;
  • pulsoximetrie;
  • consiliere nutrițională.               

Investigațiile sunt disponibile începând cu data de 18 mai 2020, doar cu programare prealabilă Call Center Arcadia – 0232 920, în limita locurilor disponibile. În Spitalele și Centrele Medicale Arcadia se aplică constant măsuri importante pentru menținerea unui mediu sigur pentru toți: pacienți și echipă medicală.

Mențiuni:

* Pachetul de servicii medicale este accesibil pentru pacienții asigurați, pe baza biletului de trimitere CAS către specialitatea Endocrinologie, în limita locurilor disponibile.
* Medicul Arcadia își rezervă dreptul de a nu încadra pacientul în acest program dacă patologia acestuia nu o permite și de a recomanda alte investigații.
* Medicul de familie poate trimite pacienți sub vârsta de 40 ani, în cazul unui diagnostic anterior de probleme cu tiroida.


 

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou